ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δ.Βίτσας: «Θα επωφεληθεί και η Ελλάδα αν λύσουμε το Σκοπιανό»

Δ.Βίτσας: «Θα επωφεληθεί και η Ελλάδα αν λύσουμε το Σκοπιανό»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, τονίζει, «θα ήταν όφελος για εμάς το θέμα με την ονομασία της ΠΓΔΜ να λυθεί στην κατεύθυνση σταθεροποίησης των συνόρων και πλήρους εξομάλυνσης της κατάστασης στην περιοχή».

Ο κ. Βίτσας, σε συνέντευξή του εμφανίζεται αισιόδοξος για την εξεύρεση λύσης και κάνει λόγο για ένα «διεθνές πρόβλημα, όχι μόνο ελληνικό ή της ΠΓΔΜ», καθώς όπως εξηγεί «για πολλούς λόγους, πολλές χώρες και στην ΕΕ επιθυμούν οριστική λύση στην κατεύθυνση παγίωσης των συνόρων με μια συνθήκη ειρήνης στην περιοχή».

Για το αν δημιουργεί προβλήματα η στάση του Π. Καμμένου μετά και το ζήτημα δεδηλωμένης που έθεσε η ηγεσία της ΝΔ, σημειώνει πως «κοιμούνται από λάθος πλευρό αυτοί που νομίζουν ότι ένα τέτοιο θέμα μπορεί να δημιουργήσει κρίση στην κυβέρνηση». Κατηγορεί, επίσης, την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «καθοδηγούμενη από το τυφλό πάθος της για την εξουσία, αφενός παραβλέπει ποια είναι τα συμφέροντα της χώρας, αφετέρου πολώνει σε ζητήματα για τα οποία δεν χρειάζεται καμία πόλωση».

Σχετικά με την υπόθεση των Τούρκων αξιωματικών, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρει ότι «η κυβέρνηση υπακούει πλήρως στο εσωτερικό και διεθνές δίκαιο και έτσι θα λειτουργήσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τ’ άλλα, υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση έχει σχεδιασμό οκταετίας, ενώ για την εποχή μετά το Μνημόνιο εκφράζει την ανάγκη σχεδιασμού για ανάπτυξη της χώρας στη κατεύθυνση στήριξης των πιο αδύναμων. «Για εμάς, στόχος είναι η στήριξη των πιο ευπαθών ομάδων μέσα στα δημοσιονομικά πλαίσια που βάζουν η δική μας παραγωγή και η δική μας δυνατότητα, βοηθώντας έτσι την εσωτερική κατανάλωση», τονίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.