Πρώτη συνεδρίαση για το 2018 θα έχει το Υπουργικό Συμβούλιο αύριο

Πρώτη συνεδρίαση για το 2018 θα έχει το Υπουργικό Συμβούλιο αύριο

Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, για το 2018. Οι αρμόδιοι υπουργοί θα ενημερώσουν τους συναδέλφους τους για το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης που θα κατατεθεί την Τρίτη στη Βουλή.

Πέραν του πολυνομοσχεδίου, στην ημερήσια διάταξη βρίσκεται επίσης ο νομοθετικός και ο πολιτικός σχεδιασμός της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα, ενώ αντίθετα δεν υπάρχει κάποια επίσημη αναφορά στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί το σενάριο να γίνει μια μικρή ενημέρωση από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά προς τους συναδέλφους του, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα, ενόψει και των συναντήσεων που είναι προγραμματισμένες με τους εκπροσώπους της ΠΓΔΜ το προσεχές διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.