ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν. Κοτζιάς: Στηρίζει την σύνθετη ονομασία των Σκοπίων

Ν. Κοτζιάς: Στηρίζει την σύνθετη ονομασία των Σκοπίων

Το υπουργικό συμβούλιο που συνήλθε το πρωί υπό τον πρωθυπουργό, ολοκληρώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στην τοποθέτησή του ενημέρωσε το υπουργικό για τις θέσεις με τις οποίες προσέρχεται η ελληνική πλευρά στις διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό. Ο κ. Κοτζιάς είπε πως η εθνική θέση έχει ήδη παρουσιαστεί το 2007-2008 και αφορά σε συνθέτη ονομασία με γεωγραφική προέλευση για χρήση έναντι όλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εξωτερικών στην τοποθέτησή του σημείωσε πως η κυβέρνηση κληρονόμησε προβλήματα, καθώς στο παρελθόν η εξωτερική πολιτική λειτουργούσε με τη λογική του «δεν παίρνω πρωτοβουλίες και περιμένω πως κάποια στιγμή θα κερδίσω τα πάντα». Αυτό όμως, είπε ο κ. Κοτζιάς, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποτελεί σοβαρή στάση. Και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση αυτή είναι τολμηρή και σοβαρή και αυτό το αποδεικνύει καθώς έχει το θάρρος να προχωρήσει με συνέπεια στην επίλυση προβλημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.