ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το «μίνι» υπουργικό συμβούλιο ολοκληρώθηκε

Το «μίνι» υπουργικό συμβούλιο ολοκληρώθηκε

To «μίνι» υπουργικό συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ολοκληρώθηκε. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των επαφών στο Νταβός της Ελβετίας, μεταξύ αυτών και το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Σύμφωνα με πληροφίες στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Νίκος Κοτζιάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πάνος Σκουρλέτης, Όλγα Γεροβασίλη, Γιώργος Κατρούγκαλος, Γιάννης Δαραγασάκης, Νίκος Παππάς, Γιάννης Αμανατίδης, Γιώργος Σταθάκης, Έφη Αχτσιόγλου και Τέρενς Κουίκ.

Μετά την επιστροφή του από το Νταβός, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αρχίζει γύρο ενημερωτικών συναντήσεων. Ήδη το πρωί είχε συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, τον οποίο ενημέρωσε για το αποτέλεσμα της τρίωρης συνάντησης που είχε με τον Ζόραν Ζάεφ.

Στις 18:30 ο πρωθυπουργός θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Αλέξης Τσίπρας προγραμματίζει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς το Σάββατο.

Σύμφωνα με πηγές από την Πειραιώς, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στις 10:30 στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά για λίγη ώρα, καθώς θα αναχωρήσει για επίσημη επίσκεψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ωστόσο, πηγές της ΝΔ τόνιζαν ότι «είναι πολύ αργά για ουσιαστική ενημέρωση από τον πρωθυπουργό».

Ο πρωθυπουργός ήδη επικοινώνησε με την επικεφαλής της ΔΗΣΥ Φώφη Γεννηματά και το ραντεβού έκλεισε για τις 12:30 το Σάββατο. Ωστόσο, η κ. Γεννηματά τόνισε κατά την επικοινωνία της με τον Αλέξη Τσίπρα ότι θα μεταβεί θεσμικά στο Μέγαρο Μαξίμου, επισημαίνοντάς του ότι δεν έχει εξασφαλίσει συναινέσεις.

Η κ. Γεννηματά κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για μυστική διπλωματία και κινήσεις που διχάζουν τον ελληνικό λαό. Η ίδια ζήτησε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, για το οποίο ο Τσίπρας επιφυλάχθηκε.

Στις 13:30 ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 15:00 στο Μέγαρο Μαξίμου θα μεταβεί ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ στις 17:00 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.