ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κουρουμπλής για Novartis: «Θα γελάσουμε την Τετάρτη στη Βουλή»

Κουρουμπλής για Novartis: «Θα γελάσουμε την Τετάρτη στη Βουλή»

Ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφερόμενος στη συνεδρίαση για τη συγκρότηση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για την υπόθεση Novartis, δήλωσε «θα γελάσουμε την Τετάρτη στη Βουλή».

Μιλώντας για τις αιτιάσεις εναντίον του από τη Νέα Δημοκρατίας, ο υπουργός τόνισε πως «αυτά είναι αστειότητες, ένας αντιπερισπασμός ο οποίος είναι και άδικος, γιατί μιλάμε για μια από τις πιο κρυστάλλινες περιόδους διαχείρισης αυτών των ζητημάτων. Θα γελάσουμε».

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό του Real, ο κ. Κουρουμπλής, ερωτηθείς για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και το πρόσφατο επεισόδιο στα Ίμια, σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως «είμαστε σε διαδικασία ηρεμίας. Μετά την ένταση και τα μηνύματα που έχουν σταλεί νομίζω ότι τα πράγματα οδηγούνται σε μια πλήρη εκτόνωση».

Παράλληλα, είπε ότι το Λιμενικό, κάνοντας το καθήκον του, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να υπάρχουν τέτοιου είδους ζητήματα.

Σημειώνεται πως ο υπουργός Ναυτιλίας επισκέπτεται το Καστελόριζο και τη Σύμη, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχο Λ.Σ., Στ. Ράπτη, μετά τις αλλεπάλληλες τουρκικές προκλήσεις την περασμένη εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.