ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Π. Πολάκης: «Δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα τα βράδυ» – Τι λέει για το αντιπρόεδρο του νοσοκομείου Σαντορίνης (βίντεο)

Π. Πολάκης: «Δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα τα βράδυ» – Τι λέει για το αντιπρόεδρο του νοσοκομείου Σαντορίνης (βίντεο)

Ο Παύλος Πολάκης προχώρησε σε επίθεση προς τα ΜΜΕ σχετικά με την τοποθέτησης στενού του συνεργάτη, ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ και αποφοίτου ΤΕΙ, στην θέση του Αντιπροέδρου του νοσοκομείου Σαντορίνης.

«Βρήκανε κάτι σαπισμένα Μέσα Ενημέρωσης», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μιλώντας στην Βουλή, «ότι βάλαμε έναν ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ στο νοσοκομείο. Οχι έναν μηχανολόγο μηχανικό που έχει βάλει πλάτη απο την πρώτη στιγμή για να ανοίξει το νοσοκομείο».

Ο Παύλος Πολάκης ξεκίνησε την ομιλία του σχολιάζοντας την μικρή παρουσία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην ολομέλεια κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης.

«Η εικόνα της Βουλής αυτή τη στιγμή δείχνει το κεφαλοκλείδωμα που υπέστη ο κ. Μητσοτάκης από τον κ. Σαμαρά και τον κ. Γεωργιάδη, προκειμένου σε μια επίδειξη πανικού να προκαλέσει αυτή την πρόταση για συμψηφισμό.

Ο κύριος Πολάκης ανέφερε ότι όσο κι αν ψάξει η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να βρει πουθενά κάτι επιλήψιμο τόσο για τον ίδιο όσο και για τον υπουργό υγείας Ανδρέα ξανθό και μάλιστα ανέφερε ότι δέχεται τόσο ο ίδιος όσο και συγγενικά τους πρόσωπα ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα τη νύχτα

«Όσους πληρωμένους κονδυλοφόρους κι αν βάλετε , όσα τηλεφωνήματα με απόκρυψη κι αν κάνετε στο κινητό μου και σε συγγενικά μου πρόσωπα τα βράδια, όσα μηνύματα και αν στείλετε δεξιά και αριστερά, όσο κι αν ψάξετε σε πέντε γενιές οριζοντίως και σε δέκα καθέτως δεν μας βρίσκετε πουθενά γιατί δεν χρωστάμε πουθενά. Πάρτε το χαμπάρι, ένα τούνελ να αρχίσετε να σκάβετε από δω και να βγείτε στην απέναντι πλευρά της γης, εμάς μέσα δεν θα μας βρείτε.

Με τον Ανδρέα που ήμασταν σύντροφοι και τώρα έχουμε γίνει και αδέρφια ότι κάνω εγώ το ξέρει ο Αντρέας και ότι κάνει ο Αντρέας το ξέρω εγώ.

Όσο και να ψάξετε δεν χρωστάμε, πάρτε το χαμπάρι σας φαίνεται αδιανόητο αλλά δεν χρωστάμε για να έχουμε ανάγκη κάποιους άλλους.»

Ο κύριος πολλάκις επέλεξε να τελειώσει την ομιλία του με μια μαντινάδα που όπως είπε την αφιερώνει σε όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν θέλω δανεικά φτερά, πετώ με τα δικά μου γι’ αυτό πολύ ζηλεύουνε εμε το πέταγμα μου.

Αυτή είναι η μαντινάδα που σας αφιερώνω».

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ

Ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος αναβαθμίστηκε από ιδιοκτήτης συνοικιακού βουλκανιζατέρ στη θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου της Σαντορίνης από τον κ. Πολάκη.

Ο κ. Πανοτόπουλος, είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά. Επίσης ως επαγγελματίας μηχανικός μοτοσικλετών, το 2012, πριν ανέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη.

Όταν ο Παύλος Πολάκης ανέλαβε την θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, στις 23 Σεπτεμβρίου του 2015, ο κ. Πανοτόπουλος ως στενός συνεργάτης του, τον ακολούθησε στο πολιτικό του γραφείο. Στις 27 Ιανουαρίου του 2016 και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έναν χρόνο στην κυβέρνηση, με Κοινή Υπουργική απόφαση, καθορίστηκε ο μισθός του αντιπροέδρου του νοσοκομείου Θήρας στο ποσό των 3.897.07 ευρώ τον μήνα.

Τον Ιανουάριο του 2018, ο στενός συνεργάτης του Παύλου Πολάκη, διορίστηκε στην θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου Σαντορίνης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.