ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο. Γεροβασίλη στον Κ. Μητσοτάκη: «Ολοι οι Έλληνες πολίτες θα συμμετέχουν ισότιμα στους διαγωνισμούς»

Ο. Γεροβασίλη στον Κ. Μητσοτάκη: «Ολοι οι Έλληνες πολίτες θα συμμετέχουν ισότιμα στους διαγωνισμούς»

«Η άσκηση πολιτικής από αυτήν την κυβέρνηση είναι συλλογική. Δεν διέπεται από προσωπικές στρατηγικές», απαντάει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, μέσω του twitter.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας το απόγευμα στη Βουλή, σχολίασε αρνητικά, τόσο την τροπολογία του υπουργείου για τη συμμετοχή συμβασιούχων σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, όσο και την απουσία της υπουργού από τη σχετική συζήτηση χθες στην ολομέλεια του κοινοβουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ίδιο σχόλιο η κ. Γεροβασίλη σημειώνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης κρίνει προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν κατανοεί ότι η κυβέρνησή μας νομοθετεί το αυτονόητο, όλοι οι Έλληνες πολίτες να συμμετέχουν ισότιμα και ανοιχτά στις διαγωνιστικές διαδικασίες του Δημοσίου μέσω ΑΣΕΠ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.