ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνάντηση Ν. Κότζια- Α. Τσίπρα για το Σκοπιανό: Επιμένει για αναθεώρηση του Συντάγματος της ΠΓΔΜ

Συνάντηση Ν. Κότζια- Α. Τσίπρα για το Σκοπιανό: Επιμένει για αναθεώρηση του Συντάγματος της ΠΓΔΜ

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε στο Μέγαρο Μαξίμου και τον ενημέρωσε για τα αποτελέσματα των επαφών που είχε στα Σκόπια.

Πηγές αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές έγιναν σε καλό κλίμα, υπήρξε πρόοδος, ωστόσο η ελληνική πλευρά δεν κάνει πίσω στο ζήτημα της αναθεώρησης του Συντάγματος, τόσο για το όνομα όσο και για τις διατάξεις με αλυτρωτικές βλέψεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το επόμενο ραντεβού για την επίλυση του ζητήματος θα γίνει στη Βιέννη στις 30 Μαρτίου, όπου οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν με τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, τον Σκοπιανό ομόλογό του, Νικολά Ντιμιτρόφ, και τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.