ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δ. Τζανακόπουλος: «Καμία διαπραγμάτευση οποιουδήποτε τύπου για τους Έλληνες στρατιωτικούς»

Δ. Τζανακόπουλος: «Καμία διαπραγμάτευση οποιουδήποτε τύπου για τους Έλληνες στρατιωτικούς»

«Δεν μπορούμε σε καμία διαπραγμάτευση, οποιουδήποτε τύπου», υπογράμμισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφερόμενος στο ζήτημα των 2 Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Δεν έχει προκύψει κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος τους και η Τουρκία θέλει να αξιοποιήσει το θέμα πολιτικά και διαπραγματευτικά, σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Η Εποχή». «Θα κάνουμε ό,τι προβλέπει το νομικό πλαίσιο, εντείνοντας τις πολιτικές και διπλωματικές πιέσεις», συμπλήρωσε για το ζήτημα.

Αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και ειδικά για τις προσδοκίες εξομάλυνσης μετά την Σύνοδο της Βάρνας, ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι η Τουρκία «πηγαίνει στα διεθνή φόρα με συμφιλιωτική ρητορική και μόλις γυρίζει πίσω αλλάζει τακτική».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, εκτίμησε ότι θα δοθεί λύση στο Σκοπιανό, ανεξαρτήτως του πότε θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις. Τόνισε ακόμη ότι η κυβέρνηση επιμένει στις θέσεις της και επεσήμανε ότι οι εθνικιστικές εξάρσεις από ένα τμήμα της κοινωνίας έχουν την αντανάκλασή τους και στην ΠΓΔΜ. «Γι΄αυτό χρειάζεται εξαιρετικά μεγάλη προσοχή και ένας ισορροπημένος συμβιβασμός μεταξύ των δύο χωρών, για να μπορέσουν να κερδίσουν στο βάθος του χρόνου οι προοδευτικές δυνάμεις και των δύο κοινωνιών», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.