ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΥΠΕΞ: «Συνήθης η έλλειψη σοβαρότητας στη Νέα Δημοκρατία»

ΥΠΕΞ: «Συνήθης η έλλειψη σοβαρότητας στη Νέα Δημοκρατία»

Συνηθισμένο φαινόμενο χαρακτήρισε το Υπουργείο Εξωτερικών την έλλειψη σοβαρότητας στη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τους ισχυρισμούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα της τεχνικής βλάβης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κύκλοι του υπουργείου μέμφονται τη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας πως δεν έλαβαν υπ’ όψιν καθόλου την ανακοίνωση από πλευράς τους, ότι υπήρξε πλήρης ενημέρωση για τη βλάβη.

Η εν λόγω ανακοίνωση το ΥΠΕΞ κατήγγειλε ως «κακοήθες» το δημοσίευμα στο σημερινό φύλο του «Πρώτου Θέματος», επισημαίνοντας ότι «η ανακίνηση του ζητήματος και ο στρεβλός τρόπος με τον οποίον παρουσιάζεται το γεγονός εντάσσεται αποκλειστικά στο πλαίσιο του είδους δημοσιογραφίας που υπηρετεί το συγκεκριμένο έντυπο» και εξηγώντας παράλληλα διεξοδικά το πρόβλημα που προέκυψε λόγω τεχνικής βλάβης στο σύστημα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του υπουργείου και την αποκατάστασή του.

Από την πλευρά της, η ΝΔ σήμερα το μεσημέρι με σχετική ανακοίνωση χαρακτήριζε ως «σύμπτωμα παρακμής» την «επί μία εβδομάδα κατάρρευση του κλειστού υπηρεσιακού συστήματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) του ΥΠ.ΕΞ. -εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις».

Όπως τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών, «αφού δεν απέδωσαν οι προσπάθειες της ΝΔ να απαξιώσει την εξωτερική πολιτική μέσω φίλα προσκείμενων και αμφιβόλου εγκυρότητας μέσων, μπαίνει η ίδια στο προσκήνιο με τη συνήθη πλέον έλλειψη σοβαρότητας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.