ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Twitter «γλεντάει» το βίντεο της κυβέρνησης για την «κανονικοποίηση» της χώρας!

Το Twitter «γλεντάει» το βίντεο της κυβέρνησης για την «κανονικοποίηση» της χώρας!

Αμέσως μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο από το Μαξίμου, το παρέλαβε η κοινότητα του twitter και του προσέδωσε άλλες διαστάσεις, με την κατάλληλη επεξεργασία της εικόνας του βαθιά προβληματισμένου κ. Τσίπρα, ο οποίος και πρωταγωνιστεί (όπως πάντα) στο κλιπ.

Από τη διακωμώδηση δεν γλίτωσε και το σύνθημα που αναρτήθηκε στον πρωθυπουργικό λογαριασμό, το οποίο και ανέφερε πανηγυρικά ότι «Τώρα πια μας ακούν, μας αναγνωρίζουν, μας σέβονται. Από τις θυσίες των πολλών, περνάμε στις ανάγκες, στο δίκιο των πολλών και στα δικαιώματα για όλους. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

Εκτός από τον Τιτανικό και τον Ράμπο (στον ομώνυμο ρόλο ο Φώτης Κουβέλης) από την προσοχή διαφόρων χρηστών του twitter δεν διέλαθε η, καθιερωμένη πλέον, παραποίηση του εθνικού θυρεού: Σε όλα τα βίντεο που παράγει και διακινεί το Μαξίμου, η τελευταία εικόνα παρουσιάζει σαν σφραγίδα το εθνόσημο και από κάτω τις λέξεις «Ελληνική Κυβέρνηση».

https://twitter.com/KerriButtons/status/996474705157804037

Ακολουθεί απάνθισμα των πιο χαρακτηριστικών tweet και meme σχετικά με το τελευταίο κυβερνητικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.