ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο με θέμα την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο με θέμα την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Σάββατο η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με θέμα της την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η συνεδρίαση θα ανοίξει με ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Στο μεταξύ, άμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ζητούν με κοινή επιστολή που του απέστειλαν οι πρόεδροι της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) , Κώστας Αγοραστός και Γιώργος Πατούλης.

Οι δυο πρόεδροι, υλοποιώντας σχετικές αποφάσεις των θεσμικών οργάνων τους, ζητούν να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό προκειμένου να του καταθέσουν τις θέσεις και τις προτάσεις της Αυτοδιοίκησης για τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο θεσμός και η χώρα. Και αυτό λόγω της «αδυναμίας συνεννόησης και σύνθεσης απόψεων με τον υπουργό Εσωτερικών με αφορμή το προτεινόμενο σχέδιο νόμου «Κλεισθένης Ι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην επιστολή επισημαίνεται ακόμη η «κρισιμότητα των στιγμών αλλά και η αγωνία σύσσωμης της Αυτοδιοίκησης για το μέλλον του θεσμού» και υπογραμμίζεται πως «η Αυτοδιοίκηση έχει την ειλικρινή διάθεση να ξεκινήσει ένας γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος με στόχο τη δρομολόγηση μεταρρυθμίσεων που θα συμβάλλουν στην εθνική προσπάθεια για να κερδίσει η χώρα το στοίχημα της ανάπτυξης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.