ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μαξίμου προς Κ. Μητσοτάκη: «Δεν γνωρίζαμε ότι αγνοεί τους δολοφόνους του Γρ. Λαμπράκη»

Μαξίμου προς Κ. Μητσοτάκη: «Δεν γνωρίζαμε ότι αγνοεί τους δολοφόνους του Γρ. Λαμπράκη»

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να σχολίασε το σύνολο της επικαιρότητας στη σημερινή του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, εντούτοις μία αναφορά του για το τρίκυκλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε στην εκπομπή Ακραίως του Τάκη Χατζή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που συνέκρινε την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη με τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη στην οποία είχε χρησιμοποιηθεί ένα τρίκυκλο. Ο κ. Μητσοτάκης παρατήρησε ότι ακόμα και ο ίδιος που έχει πολύ καλή γνώση της Ιστορίας, δυσκολεύτηκε να καταλάβει τι εννοούσε η Κουμουνδούρου με το τρίκυκλο. «Σκεφτείτε τώρα σε ένα νέο παιδί που ψηφίζει για πρώτη φορά, αν λένε κάτι όλα αυτά» σχολίασε σχετικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα από το Μέγαρο Μαξίμου με την εξής ανακοίνωση: «Το αντικοινωνικό μένος του κου Μητσοτάκη, που απαιτεί νέο μνημόνιο για να ξεδιπλωθεί το ξέραμε. Αυτό που δεν ξέραμε όμως είναι ότι αγνοεί ποιός δολοφόνησε τον Γ. Λαμπράκη. Και επειδή η άγνοια του είναι ανατριχιαστική ας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη του καλύτερου βιογραφικού της χώρας: Ο Γ. Λαμπράκης, βουλευτής της ΕΔΑ, δολοφονήθηκε το 1963 από το παρακράτος της δεξιάς. Δολοφόνοι του ήταν οι Εμμανουηλίδης και Γκοτζαμάνης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.