ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Μας μαθαίνουν «νέα» Ιστορία: Ο Π. Μελάς ήταν σύμμαχος … των Σκοπιανών λέει υπουργός της κυβέρνησης!

Μας μαθαίνουν «νέα» Ιστορία: Ο Π. Μελάς ήταν σύμμαχος … των Σκοπιανών λέει υπουργός της κυβέρνησης!

Μετά το Ν.Καρανίκα έρχεται άλλο ένα κυβερνητικό στέλεχος για να εκστομίσει ανιστόρητες ασυναρτησίες σύμφωνα με τις οποίες ο Π.Μελάς πολεμούσε με τους… Σκοπιανούς εναντίον των Βουλγάρων!

Απλά δεν υπάρχει! Καταρχήν ο Π.Μελάς και ο Γερμανός Καραβαγγέλης πολέμησαν εναντίον της εξέγερσης του Ίλιντεν. Η εξέγερση του Ίλιντεν εορτάζεται και από τους Βούλγαρους.

Συνεπώς θα πρέπει να προσέχει πολύ πριν βγει και πει… παπαριές που απομειώνουν την διαπραγματευτική ισχύ της χώρας στις συζητήσεις για το Σκοπιανό σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης

Ο κ. Τσιρώνης σχολιάζοντας τους «Σλαβομακεδόνες», αφού πρώτα ανέφερε ότι η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή έχει αναγνωρίσει τη «μακεδονική γλώσσα», είπε ότι: «Ο Παύλος Μελάς με αυτούς που σήμερα βαφτίζονται εχθροί, πολεμούσαν μαζί ενάντια στους Βούλγαρους».

Αναφερόμενος στη στάση του ελληνικού κράτους τότε, λέει ότι: «δίναμε μάχη να μην αποκαλούνται Βούλγαροι», οι σλαβόφωνοι.

Στη συνέχεια, μιλώντας σχετικά με τα επικείμενα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, ο κ. Τσιρώνης είπε ότι η Νέα Δημοκρατία κατεβάζει τους ανθρώπους στο δρόμο για διαδηλώσεις, αποκαλώντας τους διαδηλωτές υπερπατριώτες.

Δείτε τη δήλωσή του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.