ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

A. Tσίπρας: «Αισθάνομαι σαν σκακιστής σε δύο σκακιέρες»

A. Tσίπρας: «Αισθάνομαι σαν σκακιστής σε δύο σκακιέρες»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ. Επί τάπητος βρίσκονται βεβαίως οι όροι της εξόδου από το πρόγραμμα και η επόμενη ημέρα. Κατά τις σύντομες δηλώσεις τους μπροστά στις κάμερες, οι δύο άνδρες δεν παρέλειψαν να αναφερθούν, ωστόσο, και στη συμφωνία με την ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό.

«Είναι λίγο περίεργο, αισθάνομαι σαν ένα σκακιστή που παίζει ταυτόχρονα σε δυο σκακιέρες» τόνισε ο πρωθυπουργός, εξηγώντας πως βρίσκονται ταυτόχρονα σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους για το πρόγραμμα και για το όνομα της γειτονικής χώρας. «Ελπίζω ότι όπως χθες είχαμε μια καλή λύση την άλλη εβδομάδα θα έχουμε καλή λύση και στο άλλο σημαντικό θέμα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στην επικείμενη συνεδρίαση του Eurogroup.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ακόμη ότι τα τελευταία χρόνια σημειώθηκε μεγάλη πρόοδο μέσα από πολλές και επίμονες μεταρρυθμίσεις. «Είμαστε κοντά σε λύση, η οποία θα είναι αντάξια των θυσιών, που έκανε η Ελλάδα» εκτίμησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ο Κλάους Ρέγκλινγκ σχολίασε πως και η Ευρώπη θέλει να δει την Ελλάδα να αναδεικνύεται σε «sucess story. «Εγινε πολλή δουλειά» αναγνώρισε, προσθέτοντας: «Θα χρειαστεί ακόμα περισσότερη, αλλά θα είναι μεγάλη επιτυχία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.