«Χιτλερικούς» και «νεοναζί» χαρακτηρίζει η κυβέρνηση όσους αντιδρούν στην μετατροπή των Σκοπίων σε «Β.Μακεδονία»

«Χιτλερικούς» και «νεοναζί» χαρακτηρίζει η κυβέρνηση όσους αντιδρούν στην μετατροπή των Σκοπίων σε «Β.Μακεδονία»

«Ακροδεξιούς» και «νεοναζί» χαρακτηρίζει όσους αντιδρούν στην εκχώρηση της Μακεδονίας ο Υπουργός Δικαιοσύνης Στ.Κοντονής και ταυτόχρονα είπε ότι δεν ενοχλείται «αν τον αποκαλούν προδότη» τα συγκεκριμένα άτομα.

Έτσι η κυβέρνηση «κολλάει» μια ταμπέλα αρνητικού περιεχομένου σε όποιον προσπαθεί να υπερασπιστεί την πατρίδα του και την Ιστορία της και δηλώνει «απερίσπαστη» στο «έργο» της.

«Αν ήσασταν εκεί θα καταλαβαίνατε τι γίνεται και πώς είχε στηθεί αυτό το πράγμα», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Υπουργός Δικαιοσύνης, αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες που ο ίδιος και η Θεοδώρα Τζάκρη αντιμετώπισαν κατά την επίσκεψή τους στα Γιαννιτσά.

Όπως λέει ο Σταύρος Κοντονής, επρόκειτο για «όχι παραπάνω από δέκα μέλη της Χρυσής Αυγής και γύρω στα δώδεκα άτομα μεταξύ των οποίων και ηγετικό τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας», το οποίο κατονόμασε η Θ. Τζάκρη.

«Είχαν έρθει εκεί για να δημιουργήσουν αυτές τις εντυπώσεις», εκτίμησε ο υπουργός και έκανε λόγο για «κόσμο που κοιτούσε άναυδος αυτό το πράγμα».

«Έχουμε στημένο επεισόδιο από τοπικά στελέχη της ΝΔ και 5-6 το πολύ 10 νεοναζί», τόνισε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «προσπαθούν με αυτού του τύπου την προπαγάνδα, να δημιουργήσουν ένα κλίμα ότι κάτι συμβαίνει».

Αναφερόμενος στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας του κόσμου, σχολίασε ότι «εμείς ποτέ δεν είπαμε ο πολίτης να μη διαμαρτυρηθεί, όμως εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με απλούς πολίτες».

«Δεν ήταν η αυθόρμητη κίνηση κάποιων πολιτών», συμπλήρωσε.

Σχετικά με το χαρακτηρισμό και την κατηγοριοποίηση διαδηλωτών απέναντι στη συμφωνία με την πΓΔΜ, ο Σταύρος Κοντονής είπε ότι, «κανένας δεν έλεγε ούτε χαρακτήριζε ιδεολογικά σε μία κατεύθυνση τους πολίτες που διαμαρτύρονται, αλλά σε κάποιες διαδηλώσεις υπήρχαν ακροδεξιά στοιχεία, όπως σε αυτήν με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης».

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να με χαρακτηρίζουν οι ακροδεξιοί προδότη», υπογράμμισε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=KrxbFZ908VM

Δηλαδή όλοι οι άνθρωποι που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια ήταν φασίστες και νεοναζί; Ο παπά Γιώργης από το Νικομηδινό που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή στο Πισοδέρι, ήταν φασίστας;

Επιχειρεί η κυβέρνηση λοιπόν να δημιουργήσει διχασμό στην ελληνική κοινωνία με μια τακτική «διαίρει και βασίλευε» στρέφοντας το δικό της εκλογικό κοινό, όσοι της απέμειναν, με τις όποιες αριστερές ιδεολογίες, εναντίον όσων αντιδρούν.

Αρκεί να δει κανείς τις εικόνες από τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Όλους αυτούς η κυβέρνηση θέλει να τους «βαφτίσει» το λιγότερο προβληματικούς

Έτσι εξασφαλίζει την ησυχία της. Με ποιο τίμημα; Υποδαυλίζει συνεχώς πάθη που όλοι νόμιζαν ότι είχαν θαφτεί προ πολλού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.