ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δείτε που βρήκε την γραβάτα ο Α.Τσίπρας (φωτό)

Δείτε που βρήκε την γραβάτα ο Α.Τσίπρας (φωτό)

Φόρεσε τελικά τη γραβάτα ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως είχε πει στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι, που του είχε κάνει πρώτος δώρο μια γραβάτα: «Υπόσχομαι να τη φορέσω όταν θα βρούμε την κοινά αποδεκτή λύση με την Ευρώπη»

Έτσι, μετά την επίτευξη της συμφωνίας στο Eurogroup για το χρέος, ο πρωθυπουργός φόρεσε γραβάτα.

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε με μια γραβάτα, χρώματος γκρενά και δεν ήταν αυτή του Ρέντσι.

Έβαλε μια γραβλάτα – για την ακρίβεια του την έδεσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος – που έμοιαζε περισσότερο με εκείνη που έβγαλε και του χάρισε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ κατά την υπογραφή της συμφωνίας για τη «Βόρεια Μακεδονία» στις Πρέσπες.

Από τις εικόνες φαίνεται ότι δεν πρόκειται για τη γραβάτα του Ζάεφ. Εκείνη είχε περίπου το ίδιο χρώμα, αλλά όπως φαίνεται δεν είχε το μαύρο σχέδιο που είχε αυτή που τελικά επέλεξε ο κ. Τσίπρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.