Αποδοκιμασίες προς το Γ.Γ. του ΥΠΕΣ στο Κιλκίς: «Δοσίλογοι, όλη η Ελλάδα σας κράζει και εσείς το το χαβά σας»! (βίντεο)

Αποδοκιμασίες προς το Γ.Γ. του ΥΠΕΣ στο Κιλκίς: «Δοσίλογοι, όλη η Ελλάδα σας κράζει και εσείς το το χαβά σας»! (βίντεο)

Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες σε ακόμη ένα στέλεχος της κυβέρνησης. Αυτή τη φορά, αποδέκτης ήταν ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης.

Ο Κώστας Πουλάκης βρέθηκε στο Κιλκίς για να μιλήσει για τις αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά συνάντησε τις οργισμένες αντιδράσεις κατοίκων της πόλης που τον περίμεναν με ελληνικές σημαίες στα χέρια.

Αν και ο κ. Πουλάκης μπήκε στο συνεδριακό κέντρο του Κιλκίς από την πίσω πόρτα για να αποφύγει τους διαδηλωτές, οι συγκεντρωμένοι κατάφεραν να μπουν στην αίθουσα για να εκφράσουν την αποδοκιμασία τους για τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Δοσίλογοι, όλη η Ελλάδα σας κράζει και δεν λέτε τίποτα και εσείς το το χαβά σας», «νομίζετε ότι θα μας τρομάξετε με τους χωροφυλάκους», «είστε ανεπιθύμητος να πάτε στην Αθήνα», «γιατί μπήκες από την πίσω πόρτα;» ήταν ορισμένα από όσα είπαν οι οργισμένοι διαδηλωτές στον Κώστα Πουλάκη.

Μετά από αρκετά λεπτά έντασης οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες του Κιλκίς αποχώρησαν με τον Κώστα Πουλάκη να σχολίαζει: «ήξερα καλά οταν δέχθηκα την πρόσκληση ότι υπάρχει αυτός ο προβληματισμός και θα ήμουν στη διάθεση να πάρω μέρος σε έναν τέτοιο διάλογ όμως όταν υπάρχει συναισθηματική φόρτιση τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Καλώς έγινε η διαμαρτυρία και καλώς την άκουσα. Η ιστορία μετά από πολλά χρόνια, λιγότερα από όσο φανταζόμστε, θα μας γράψει εκεί που μας αξίζει».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=SZcqxiWMF1U

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.