ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Α.Τσίπρας πανηγύρισε την πρόκριση της Κροατίας με την πρόεδρό της (φωτό)

Ο Α.Τσίπρας πανηγύρισε την πρόκριση της Κροατίας με την πρόεδρό της (φωτό)

Ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της συνάντησης κορυφής του ΝΑΤΟ δεν έχασε την ευκαιρία να συγχαρεί την πρόεδρο της Κροατίας Κολίντα Κιτάροβιτς για την πρόκριση της ομάδας της στον τελικό του Μουντιάλ.

Μπορεί οι ηγέτες των χωρών να είχαν ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, ωστόσο υπήρξαν και στιγμές χαλάρωσης και κυρίως σε πολλά πηγαδάκια το θέμα που κυριάρχησε ήταν φυσικά το Μουντιάλ.

Σε μια τέτοια στιγμή λοιπόν ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Αλέξη Τσίπρα να συγχαίρει την Πρόεδρο της Κροατίας Κολίντα Γκραμπάρ-Κιτάροβιτς για την πρόκριση της Κροατίας στον μεγάλο τελικό απέναντι στη Γαλλία!

Άλλωστε η Πρόεδρος της Κροατίας είναι γνωστή φίλαθλος και κατά την κατά την άφιξή της στη σύνοδο του ΝΑΤΟ είχε πει στους δημοσιογράφους: «Συμφωνήσαμε με τον Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν ότι θα συναντηθούμε την Κυριακή στη Μόσχα και θα χαρούμε για τις ομάδες μας αλλά θα είμαστε εμείς που θα κερδίσουμε την Κυριακή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.