ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μαξίμου κατά Μητσοτάκη για δημοσίευμα εφημερίδας

Μαξίμου κατά Μητσοτάκη για δημοσίευμα εφημερίδας

«Πυρά» εξαπολύει και το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, στον πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη, στον απόηχο πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος της εφημερίδας «Παραπολιτικά» σχετικά με ρύθμιση δανείου του οικογενειακού περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού.

«Ενημερώνουμε τον υπάλληλο του κυρίου Μαρινάκη, που προανήγγειλε στη Βουλή τις “φοβερές” αποκαλύψεις των εφημερίδων του, πως ο Πρωθυπουργός είναι στη διάθεσή του να μιλήσουν, ανά πάσα στιγμή, ανοιχτά για όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες όλων των συγγενικών του προσώπων, πρώτου και δεύτερου βαθμού, ζώντων και τεθνεώτων.

Γιατί σε αντίθεση με αντίστοιχους του ίδιου του κυρίου Μητσοτάκη, ουδέποτε έχουν απασχολήσει τους εισαγγελείς, τα δικαστήρια ή τις ελεγκτικές αρχές, ούτε έχουν εξασφαλίσει σκανδαλώδεις ρυθμίσεις τύπου ballon payments, όπως αυτή του “Κήρυκα Χανίων”» αναφέρεται στην κυβερνητική ανακοίνωση.

«Σε κάθε περίπτωση, ας πει και σε εμάς, αλλά και στη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που πασχίζουν να αποπληρώσουν τα χρέη τους: Πού μπορούμε να βρούμε κι εμείς τα κορόιδα, offshore “αγνώστων επιχειρηματιών”, όπως αυτή που χρηματοδότησε με 800.000 ευρώ τη χρεοκοπημένη εταιρεία της συζύγου του, για να μη μπαίνουμε στον κόπο να ρυθμίζουμε, νομίμως, δάνεια που η κρίση μας δυσκόλεψε να αποπληρώσουμε;

Μήπως μπορεί να ζητήσει από τη σύζυγό του να τους γνωρίσει και σε εμάς;» καταλήγει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.