Πυρά από Γιώργο Τσίπρα προς ΝΔ – «Το μόνο αδίκημα μου ότι είμαι ξάδερφος του πρωθυπουργού»

Πυρά από Γιώργο Τσίπρα προς ΝΔ – «Το μόνο αδίκημα μου ότι είμαι ξάδερφος του πρωθυπουργού»

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για όσα του καταλογίζει εξαπολύει ο Γιώργος Τσίπρας, ξάδερφος του πρωθυπουργού και διευθυντής του οικονομικού του γραφείου, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για λασπολογία και τονίζοντας πως του επιτίθεται μόνο και μόνο εξαιτίας της σχέσης του με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Το μόνο αδίκημα είναι το επώνυμο μου και ότι είμαι εξάδελφος του πρωθυπουργού», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσίπρας σε συνέντευξη του στην Εφημερίδα των Συντακτών, αναφορικά με σειρά καταγγελιών που του προσάπτει η ΝΔ.

Η ΝΔ, υπογραμμίζει ο Γιώργος Τσίπρας, «ξέρει καλά ότι όσα λέει, από νομική άποψη είναι εντελώς αστήριχτα. Ανοησίες. Δεν την ενδιαφέρει όμως αυτό. Θέλει απλώς να λασπολογήσει , με τη συνδρομή εντύπων που έχουν συγκεκριμένο ιδιοκτήτη. Δεν με κατηγορεί για κάποιο αδίκημα απλώς εμπλέκει το όνομα μου και κατόπιν επισημαίνει ότι «ο Γιώργος Τσίπρας δεν διώκεται», υπονοώντας ότι έπρεπε να έχω διωχθεί έστω και χωρίς αδίκημα».

Γιώργος Τσίπρας: Γκεμπελική λογική από τη ΝΔ

Χαρακτηρίζει «παλιά αθλιότητα» και τη φημολογία εναντίον του πατέρα του, που δεν βρίσκεται στη ζωή. «Πες πες όμως, η τακτική τους είναι ότι κάτι θα μείνει ως λεκές για τον πρωθυπουργό και για εμένα, ακόμα και αν αφορά τον νεκρό από το 1993 θείο του και πατέρα μου. Αυτή είναι η βασική «γκεμπελική λογική» αυτή της ιστορίας».

«Ο Ηρακλής Τσίπρας, ο πατέρας μου και θείος του πρωθυπουργού, ήταν ένας δημοκρατικός προοδευτικός άνθρωπος, με βαθιές πεποιθήσεις και δράση, πριν και μετά την Χούντα, στους μήνες μετά το πραξικόπημα του ‘67, μέχρι να συλληφθεί καθώς και τις ημέρες της εξέγερσης του Πολυτεχνείου» τονίζει.

Όπως επισημαίνει ο κ. Τσίπρας «το μεγαλύτερο θράσος εδώ δεν είναι τα απίθανα και φαιδρά ψέματα για τον πατέρα μου όσο ότι αυτά συνδυάζονται με τον παχυδερμισμό απέναντι στη ζώσα και επικίνδυνα δραστήρια Ακροδεξιά εντός της ΝΔ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ερώτηση εάν υπάρχει σχέδιο να πληγεί η κυβέρνηση ο κ. Τσίπρας λέει μεταξύ άλλων ότι «η ΝΔ κολλημένη στον ιδεοληπτικό νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά ατζέντα του Μητσοτάκη και καταφεύγοντας για να κρύψει το αληθινό της πρόσωπο σε μια προπαγάνδα λάσπης, υπονόμευσης και καταστροφής, χάνει το ένα μετά το άλλο τα καιροσκοπικά στοιχήματα στα οποία έχει επενδύσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.