ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΝΔ για την «διπλωματία της κότας» του Ν.Κοτζιά: «Υπουργέ της Αποικίας Χρέους γελάνε στην Ανατολή (Μόσχα)»

ΝΔ για την «διπλωματία της κότας» του Ν.Κοτζιά: «Υπουργέ της Αποικίας Χρέους γελάνε στην Ανατολή (Μόσχα)»

Η ΝΔ δεν άφησε αναπάντητα τα περί «διπλωματίας της κότας» που είπε ο ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιάς όσον αφορά τη στάση προηγούμενων κυβερνήσεων στην εξωτερική πολιτική και του απάντησε πως «στην Ανατολή γελάνε μαζί σου» εννοώντας την Μόσχα και τον χαρακτήρισε με ειρωνικό τρόπο «πανίσχυρο υπουργό της Αποικίας Χρέους»

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολίασε με ένα αιχμηρό tweet την φράση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, «η εποχή που θεωρούνταν διπλωματία το να κάνεις την κότα πέρασε», την οποία είπε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Όλοι οι προηγούμενοι κότες, είπε, με διαπεραστική ματιά, στον καθρέφτη του ο πανίσχυρος Υπουργός της “Αποικίας Χρέους”. Ατρόμητος καβαλάρης εκείνος με πύρινη ρομφαία που έτρεμε όλη η υφήλιος. Ένα τρανταχτό γέλιο ακούστηκε από την Ανατολή… Τίτλοι τέλους. Καλές διακοπές», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος.

Η αλήθεια είναι ότι τέτοιες εκφράσεις εκθέτουν τον ΥΠΕΞ καθότι δείχνει σαν να έχει το θάρρος «μονόδρομα» να επιδεικνύει «ανδρεία» για υποτιθέμενη εμπλοκή των Ρώσων στα εσωτερικά της χώρας αλλά όταν πρόκειται για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού (π.χ ΗΠΑ) ή και για το διοικητικό κέντρο της Ευρώπης (π.χ Γερμανία) που σαφώς και καθημερινώς επεμβαίνουν στην εσωτερική πολιτική σκηνή, εκεί δεν έχουμε ανάλογες «θορυηβώδεις» κινήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/GKoumoutsakos/status/1021258562440515584

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.