ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αμανατίδης: «Αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την αποφυλάκιση Κούκλατζη – Μητρετώδη»

Αμανατίδης: «Αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την αποφυλάκιση Κούκλατζη – Μητρετώδη»

«Εργαστήκαμε στο υψηλότερο δυνατόν επίπεδο για την απελευθέρωσή τους, αισθανόμαστε ικανοποίηση και δικαιωμένοι», τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης σχετικά με την απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία.

Η απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία, δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης μιλώντας στον ΑΝΤ1. Τόνισε πως η κυβέρνηση εργάστηκε όλο το προηγούμενο διάστημα στο υψηλότερο δυνατόν επίπεδο και οι παρεμβάσεις αυτές έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι και ικανοποίηση όπως όλος ο κόσμος», τόνισε ο χαρακτηριστικά κ. Αμανατίδης.

Απαντώντας σε ερώτηση αν η κυβέρνηση περίμενε τώρα αυτή την εξέλιξη, ο κ. Αμανατίδης είπε ότι «πραγματικά ήταν ο χρόνος που θα γινόταν» και εξήγησε ότι παρότι «είναι απρόβλεπτος ο γείτονας», μέτρησε πολύ η τελευταία για την αποφυλάκισή τους η τελευταία συνάντηση Τσίπρα — Ερντογάν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, τόνισε επίσης ότι όπως φάνηκε από τις αποφάσεις του ευρωπαϊκού συμβουλίου, οι σχέσεις της ΕΕ με την Τουρκία περνούσαν και μέσα από το ζήτημα της απελευθέρωσης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.