ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ανοίγει τον φάκελο της υπόθεσης Μπουλούτα ο Γαβρόγλου – Για περαιτέρω διερεύνηση

Ανοίγει τον φάκελο της υπόθεσης Μπουλούτα ο Γαβρόγλου –  Για περαιτέρω διερεύνηση

Σήμερα Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου αποφάσισε το άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης της εκπαιδευτικού, Φώφης Μπουλούτα.

Την απόφαση αυτή έλαβε ο κ. Γαβρόγλου έπειτα από συνάντηση που είχε νωρίτερα με το ΔΣ της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ).

Σύμφωνα με το υπουργείο, ο υπουργός ζήτησε από τους νομικούς του συμβούλους να υποβάλουν άμεσα πόρισμα μετά τη μελέτη όλων των στοιχείων -δηλαδή των πρακτικών του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των εγγράφων που κατέθεσε η ΟΙΕΛΕ και των στοιχείων από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ομοσπονδία ζήτησε την ενδελεχή διερεύνηση της υπόθεσης της εκπαιδευτικού και την εξέταση όλων των εγγράφων που σχετίζονται με αυτήν (τα πρακτικά του ΚΥΣΔΕ που εξέτασε την καταγγελία σύμβασης, αξιολογήσεις της εκπαιδευτικού από το Κολλέγιο, το κείμενο της καταγγελίας σύμβασης και την αλληλογραφία του Κολλεγίου με την οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης και αντίγραφο του γραπτού του μαθητή που «σημείωσε» η εκπαιδευτικός).”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.