Μαξίμου για στρατηγό Κωσταράκο: «Δημιουργεί εντυπώσεις στο προσφυγικό για πολιτικές σκοπιμότητες»

Μαξίμου για στρατηγό Κωσταράκο: «Δημιουργεί εντυπώσεις στο προσφυγικό για πολιτικές σκοπιμότητες»

Θίχτηκε φαίνεται η κυβέρνηση για τα σχόλια του στρατηγού Κωσταράκου για την απαράδεκτη κατάσταση από το μεταναστευτικό (για την οποία ουδόλως δείχνει να ενοχλείται η ίδια) και εξέδωσε ανακοίνωση ανακοίνωση κατηγορώντας τον στρατηγό για «πολιτικές σκοπιμότητες».

«Το 1,6 δισ. ευρώ προορίζεται προς την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και όχι προς την Ελλάδα» σχολίαζαν κυβερνητικές πηγές τα όσα ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος, τονίζοντας μάλιστα πως σε κάθε περίπτωση το 80-90% αυτών των κονδυλίων δεν φτάνουν στα κράτη αλλά σε διεθνείς οργανισμούς .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ίδιες πηγές σημείωναν «οι καταγγελίες του κ. Κωσταράκου αφορούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ καθώς αυτά τα κονδύλια δεν προορίζονται για το ελληνικό δημόσιο» ενώ πρόσθεταν «είναι απαράδεκτο και προσβλητικό ο κ. Κωσταράκος για πολιτικές σκοπιμότητες και για τη δημιουργία εντυπώσεων να εγκαλεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και άλλους διεθνείς οργανισμούς που δουλεύουν για την προστασία των προσφύγων σε ολόκληρο τον κόσμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.