Δέηση «υπέρ του Λαϊκού Συνδέσμου και του αγώνα για την πατρίδα και τις παραδόσεις» ο ιερέας στο τρισάγιο των Φουντούλη-Καπελώνη (βίντεο)

Δέηση «υπέρ του Λαϊκού Συνδέσμου και του αγώνα για την πατρίδα και τις παραδόσεις» ο ιερέας στο τρισάγιο των Φουντούλη-Καπελώνη (βίντεο)

Ο ιερέας που τέλεσε πρόσφατα το τρισάγιο για τους άδικα δολοφονημένους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, φρόντισε να προσθέσει στα λόγια της ακολουθίας τη δική του δέηση για τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου.

Μεταξύ άλλων, ο ιερέας δεήθηκε “υπέρ του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των συνεργατών αυτού“, ενώ χαρακτήρισε «θεάρεστο» τον «αγώνα» τους, τον οποίο ευχήθηκε να στηρίζει ο Θεός.

«Δεόμεθα υπέρ της φιλτάτης ημών πατρίδος και πάντων των αγωνιζομένων δια την διατήρηση των θρησκευτικών και πατριωτικών παραδόσεων του λαού της» είπε ο ιερέας, προσθέτοντας: «Έτι δεόμεθα υπέρ του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των συνεργατών αυτού».

Συνεχίζοντας, αφού ευχήθηκε «όπως Κύριος ο Θεός συνεργήσαι και κατευοδώσει τον θεάρεστον αγώναν τους που δίνουν υπέρ της πίστεως και της πατρίδας», αναθεμάτισε (με δική του ευθύνη, όπως ανέφερε) τους αντιπάλους του Λαϊκού Συνδέσμου, που «καλλιεργούν το μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής».

«Ανάθεμα σε όσους εντός και εκτός της πατρίδας μας, πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους, καλλιεργούν μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής μας» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ είπε ότι οι δράστες της δολοφονίας των Φουντούλη – Καπελώνη  είναι «άνανδροι φονιάδες της πατρίδας μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.