Λαϊκός Σύνδεσμος: «30 παρακρατικοί του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν δολοφονική επίθεση στο βουλευτή μας Γ.Γερμενή»

Λαϊκός Σύνδεσμος: «30 παρακρατικοί του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν δολοφονική επίθεση στο βουλευτή μας Γ.Γερμενή»

Σε ανακοίνωσή του ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αναφέρει:

«Δολοφονική επίθεση δέχθηκε πριν από λίγο στο Μαρούσι ο βουλευτής μας Γιώργος Γερμενής. Ομάδα 30 παρακρατικών του Σύριζα με ακάλυπτα πρόσωπα του επιτέθηκε σε κεντρικό σημείο του Αμαρουσίου (εμπορικό κέντρο Αίθριο)».

Στην ίδια ανακοίνωση συνεχίζει: «Πρόκειται για την ίδια ομάδα παρακρατικών συριζαίων, που είχε επιτεθεί στα γραφεία μας στο Μαρούσι προ μηνών, οπότε συνελήφθη και καταδικάστηκε μεταξύ άλλων και ο γιος του Σκουρλέτη (είδηση που θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ).

Οι προθέσεις της εγκληματικής συμμορίας ήταν ξεκάθαρα δολοφονικές. Πρόκειται για καραμπινάτη απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς οι συμμορίτες κρατούσαν σιδηρολοστούς, με τους οποίους χτύπησαν στο κεφάλι τον βουλευτή μας, ενώ έριξαν μεγάλη ποσότητα δακρυγόνου αερίου εναντίον του, καθώς και εναντίον του Αστυνομικού και της κοπέλας που τον συνόδευαν.

Ο Συναγωνιστής αμύνθηκε και η επίθεση αποκρούστηκε με αποτέλεσμα οι άνανδροι παρακρατικοί τελικά να τραπούν σε φυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η αστυνομία προέβη σε προσαγωγές μετά το συμβάν, μέχρι τώρα όμως δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση. Προφανώς έχουν πέσει τηλέφωνα από τους υψηλά ιστάμενους προστάτες των αναρχοκομμουνιστών.

Ο βουλευτής μας μετέβη για όλες τις προληπτικές εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο, καθώς δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με σιδηρολοστό. Καλούμε τα κόμματα του “συνταγματικού τόξου” να καταδικάσουν την άνανδρη δολοφονική επίθεση. Η μη καταδίκη της, όπως έγινε και στο παρελθόν σε ανάλογες επιθέσεις, αλλά και οι πανηγυρισμοί στα μισθωμένα από αυτούς μέσα ενημέρωσης, αποδεικνύουν την συνενοχή τους στα εγκλήματα κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι θρασύδειλες δολοφονικές επιθέσεις του παρακράτος του Σύριζα, στις οποίες πρωτοστατούν τα παιδιά των Σκουρλέτηδων, δεν πρόκειται να σταματήσουν τον δίκαιο Εθνικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.