ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λαϊκός Σύνδεσμος: Κατέθεσε μήνυση στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Λαϊκός Σύνδεσμος: Κατέθεσε μήνυση στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Σε προκαταρκτική εξέταση κάλεσε αύριο η Πταισματοδίκης Κέρκυρας τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτο μετά από μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, Ιωάννης Αϊβατίδης.

Λόγο για τη μηνυτήρια αναφορά αποτέλεσε, όπως δήλωσε ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, ο σκόπιμος “αποκλεισμός” του από τον κ. Γαλιατσάτο σε εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου το 2015…

«Με πολιτική σκοπιμότητα τον απέκλεισε, τελείως αναιτιολόγητα και παράνομα, από τις εκδηλώσεις στην Κέρκυρα για τον εορτασμό της εθνικής επετείου για το έπος 1940 και ότι τον εξαίρεσε από τον κατάλογο των επισήμων προσώπων στην κατάθεση στεφάνων» υποστηρίζεται στη μήνυση.

Από τη πλευρά της, η Περιφέρεια απαντά μέσω ανακοίνωσής της ότι “η κατάθεση μήνυσης στον περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτο από τη Χρυσή Αυγή, για την κατάθεση στεφάνων, ομοιάζει με την εκδίκαση για παράβαση καθήκοντος του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, γιατί δεν διευκόλυνε την ΧΑ κατά την προεκλογική περίοδο”.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προσθέτει:

“Προς επίρρωση τούτων, υπενθυμίζουμε ότι και την 28η Οκτωβρίου 2016, μια χρονιά ακριβώς μετά την πρώτη μήνυση, ο Ι. Αϊβατίδης της Χρυσής Αυγής, κατέθεσε νέα μήνυση κατά του περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, για την ακύρωση της παρέλασης και κατά του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, γιατί δεν ήταν της αρεσκείας του ο πανηγυρικός που εκφώνησε”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η Περιφέρεια, καλεί τον λαό να καταδικάσει κινήσεις που ξεφεύγουν από τα όρια της γραφικότητας, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος διχασμού της κοινωνίας, εκφράζει την εμπιστοσύνη της προς την ελληνική Δικαιοσύνη και διαμηνύει ότι «οι μηνύσεις και οι διώξεις δεν πρόκειται ούτε κατ’ ελάχιστο να μας πτοήσουν στην εναντίωσή μας στις ρητορικές μίσους και ρατσισμού και σε εκείνους που τις εκπροσωπούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.