ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αναβλήθηκε η συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου στον Πειραιά

Αναβλήθηκε η συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου στον Πειραιά

Ανέβαλλε την προγραμματισμένη συγκέντρωσή του για τις 15:30 στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά ο Λαϊκός Σύνδεσμος.  Όπως αναφέρει το κόμμα «η σφοδρή αντίδραση του Λαϊκού Συνδέσμου στο να μη γίνει ο Πειραιάς γκέτο λαθρομεταναστών είχε απτά αποτελέσματα».

Νωρίτερα ο βουλευτής Β’ Πειραιώς Γιάννης Λαγός συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και, όπως αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του, «έλαβε την γραπτή δέσμευση ότι το εν λόγω πρόγραμμα των ΜΚΟ του Σόρος για μετεγκατάσταση και πρόσληψη 6.000 λαθρομεταναστών στην πόλη δεν θα προχωρήσει».

Ο κ. Μώραλης ξεκαθάρισε στους βουλευτές ότι η συμμετοχή του Δήμου Πειραιά στο Πρόγραμμα «CITIGE: CITIzen and refuGEes» δεν έχει σχέση με τη δημιουργία hotspot 6.000 ατόμων στον Πειραιά και τους παρέπεμψε στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου.

Νωρίτερα ο κ. Μώραλης  είχε πει: «Στη σφαίρα της φαντασίας, κινούνται τα ψευδή και ανυπόγραφα δημοσιεύματα σχετικά με δήθεν συνεργασίες με ΜΚΟ και για τη δημιουργία δήθεν hotspot στην πόλη του Πειραιά».

Σε ανακοίνωση του δήμου σχετικά με τις εξαγγελθείσες συγκεντρώσεις στην πόλη διευκρινιζόταν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα προς συζήτηση στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, που να αφορά το προσφυγικό. Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση οι ανυπόστατες αυτές ειδήσεις «στοχεύουν στη δημιουργία κλίματος φόβου και αναταραχής στην πόλη και αυτό δεν θα περάσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.