ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χρήστος Παππάς: Σκηνοθετημένο από το Ν.Δένδια το περιστατικό με τον Ηλία Κασιδιάρη – Αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας

Χρήστος Παππάς: Σκηνοθετημένο από το Ν.Δένδια το περιστατικό με τον Ηλία Κασιδιάρη – Αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας

Την εξάντληση αυστηρότητας ως προς την ποινή που θα επιβάλει ο πρόεδρος της Βουλής ζήτησε η «Επιτροπή Δεοντολογίας» που εξέτασε σήμερα το επεισόδιο μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του Νίκου Δένδια πριν λίγες εβδομάδες στην ολομέλεια της Βουλής.

Αν και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε προσκληθεί να παραστεί και να καταθέσει την άποψη του, αντί του Η.Κασιδιάρη εμφανίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Πάππας.

Ο κύριος Παππάς ανέφερε ότι το επεισόδιο ήταν σκηνοθετημένο από τον Νίκο Δένδια ο οποίος έχει αρχηγικές βλέψεις. Μάλιστα πρόσθεσε ότι επειδή γνώριζε το ευερέθιστο του κ. Κασιδιάρη, προκάλεσε το επεισόδιο για την δημοσιότητα.

Ο Χρήστος Παππάς ανέφερε ακόμη ότι οι αρχικές βλέψεις Δένδια αποδείχτηκαν λίγες μέρες αργότερα με την μεγάλη συγκέντρωση που έκανε στο ξενοδοχείο Caravel.

Παραταύτα, οι συμμετέχοντες στην επιτροπή βουλευτές ζήτησαν από τον κ. Βούτση να εξαντλήσει την αυστηρότητα του στην ποινή που θα επιβάλει στον βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου.

Επίσης η επιτροπή έλαβε απόφαση να μην συμμετέχουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη στην οποία υπόκειται το εθνικιστικό κόμμα, στις αντιπροσωπείες της ελληνικής Βουλής στους διεθνείς οργανισμούς.

Επίσης εξετάστηκε και η περίπτωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Σαχινίδη ο οποίος είχε συλληφθεί από τη φρουρά της Βουλής να δίνει φυλλάδια ιστορικού περιεχομένου σε μαθητές που είχαν επισκεφθεί το κοινοβούλιο.

Ο κ. Σαχινίδης στην απολογία του δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι απαγορεύεται το μοίρασμα των φυλλαδίων. Και για αυτόν τον βουλευτή τα μέλη της επιτροπής δεοντολογίας πρότειναν στον πρόεδρο της Βουλής να επιβάλει κυρώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον κανονισμό οι ποινές προβλέπουν στέρηση λόγου ή συμμετοχής σε συνεδριάσεις της Ολομέλειας και των επιτροπών και περικοπή του 1/4 της βουλευτικής αποζημίωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.