Στο PRONEWS σήμερα με τον ΕΤ: Πώς ελέγχθηκε η ελληνική Κοινή Γνώμη στην εποχή των Μνημονίων με μια μαζική «πλύση εγκεφάλου»

Στο PRONEWS σήμερα με τον ΕΤ: Πώς ελέγχθηκε η ελληνική Κοινή Γνώμη στην εποχή των Μνημονίων με μια μαζική «πλύση εγκεφάλου»

Τα Μνημόνια ποτέ δεν θα είχαν επιβληθεί ή εν πάση περιπτώσει δεν θα είχαν διατηρηθεί εν ζωή σχεδόν ανεμπόδιστα επί επτά χρόνια, αν δεν είχε υλοποιηθεί η μεγαλύτερη επιχείρηση “πλύσης εγκεφάλου” και διαχείρισης της ελληνικής κοινής γνώμης.

Στο περιοδικό PRONEWS που κυκλοφορεί αύριο ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ θα διαβάσετε εντυπωσιακά ευρήματα από την μεγαλύτερη έρευνα που έχει γίνει μέχρι σήμερα για το πώς ελέγχθηκαν οι μάζες των πολιτών μέσα από μια τεράστια “ειδική” επιχείρηση ελέγχου των μαζών.

Πώς, ποιοι και με ποιο τρόπο έλεγξαν την ενημέρωση των πολιτών πριν ακόμα επιβληθεί το Μνημόνιο προετοίμασαν το έδαφος και εν συνεχεία προχώρησαν σε μια κλασική ομαδική “πλύση εγκεφάλου”, ελέγχοντας σχεδόν 100% την ροή πληροφοριών και κατευθύνοντας εκεί που ήθελαν την κοινή γνώμη.

Ακόμα στο νέο PRONEWS  που κυκλοφορεί αύριο με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ μπορείτε να διαβάσετε:

Οι… Απέναντι

Οι δύο  γυναίκες Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου και της Νέας Δημοκρατίας (αναπληρωτής), Σοφία Ζαχαράκη, διασταυρώνουν τα ξίφη τους μέσω του «PN» σε ιδεολογικό και προσωπικό επίπεδο: Μιλάνε για τα κόμματά τους και σχολιάζουν η μία την άλλη

Γράφουν για το PN: Κ.Χατζηδάκης, Γ.Αμανατίδης, Β.Κεγκέρογλου, Ι.Φωτήλας, Π.Αδαμίδης 

Εθνικός Κίνδυνος

100.000 ΑΚ-47 καλάσνικοφ θαμμένα σε 6.000 κρύπτες σε όλη την Ελλάδα!

Γιατί η Άγκυρα «πολιορκεί» το σύμπλεγμα του Καστελόριζου 

Τα κοιτάσματα πετρελαίου και η στρατηγική σημασία του 

Πώς αλλάζει ο χάρτης στις τηλεπικοινωνίες της Ελλάδας

Οι πρωταγωνιστές, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, ποιοι θα επιβιώσουν και ποιοι θα χαθούν 

Γιατί ο Χριστός δεν γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου!

Πώς οι επιστημονικές έρευνες τοποθετούν τη Γέννηση του Ιησού το καλοκαίρι του έτους 6 π.Χ.

Ο άγνωστος οικονομικός και επιχειρηματικός πόλεμος κατά την διάρκεια του Β’ΠΠ και πώς η Γερμανία είχε ιδρύσει από το 1933 την πρόγονο τράπεζα της ΕΚΤ, την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών!

Ακόμα στο ένθετο Travel Time: 

Χριστούγεννα στο Λονδίνο

Μπαλέτα, συναυλίες, ατελείωτο shopping, εντυπωσιακοί στολισμοί, καμπάνες, μουσική στους δρόμους, 

χορωδίες και κάλαντα κάνουν τη βρετανική πρωτεύουσα μοναδική την περίοδο των εορτών.

«3» φημισμένα χωριά για χειμερινές αποδράσεις

Επιβλητικά βουνά, σκεπασμένα με χιόνι έλατα, πέτρινα σοκάκια, παραδοσιακοί ξενώνες, πετρόχτιστα σπίτια και μυρωδιά καμένου ξύλου στο τζάκι. Με τη θερμοκρασία πλέον να είναι άκρως χειμωνιάτικη και την παγωμένη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα να μπερδεύεται με τις γλυκές μυρωδιές των μελομακάρονων και των κουραμπιέδων που ψήνονται στους παραδοσιακούς φούρνους, αναζητάμε την απόδραση και υποδεχόμαστε το νέο έτος εκεί όπου υπάρχει περιπέτεια, γλυκόπιοτο κρασί και οικοδεσπότες με αυθεντικά χαμόγελα.

Επίσης δεκάδες θέματα

Κι ακόμα:

Μεγάλος διαγωνισμός PRONEWS:

Κερδίστε δωρεάν τριήμερα σε boutique hotels σε όλη την Ελλάδα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στείλτε PRO (κενό) ονοματεπώνυμο στο 54777 AMAZE A.E. – Χρέωση €1,24/SMS (με ΦΠΑ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.