ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τι θα πάρουν ενδεχόμενοι επενδυτές του ΔΟΛ

Τι θα πάρουν ενδεχόμενοι επενδυτές του ΔΟΛ

Ο ΔΟΛ, παρά την κρίση που διέρχεται συνεχίζει να αποτελεί ένα ελκυστικό πακέτο για παραδοσιακούς εκδότες. Το Συγκρότημα έχει όλα όσα μπορεί να έχει μια επιχείρηση στο χώρο των media.

Σημειώνεται ότι βρίσκεται σε ουσιαστική στάση πληρωμών, ενώ πριν από μερικές ημέρες και κατόπιν της αδυναμίας της εταιρείας να εξοφλήσει τις τοκοχρεολυτικές δόσεις, οι δανείστριες τράπεζες κατήγγειλαν το κοινοπρακτικό δάνειο ύψους περίπου 99 εκατ. ευρώ και ενεργοποίησαν τις πτωχευτικές διαδικασίες.

Όποιος αποφασίσει να μπει στον ΔΟΛ φορτώνεται χρέη 234 εκατ. ευρώ, παίρνει εκατοντάδες εργαζομένους, αλλά και το ιστορικό Συγκρότημα με δύο μεγάλες εφημερίδες, ποσοστό συμμετοχής στο Mega και τη ρευστότητα που παρέχει η εκτυπωτική εταιρεία, αλλά και η συμμετοχή στη διανομή με το Άργος..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά την κρίση που διέρχεται ο ΔΟΛ μαζί με τις θυγατρικές του έχει σήμερα τη σημαντικότερη και πλέον διευρυμένη παρουσία στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης:

  • Εκδίδει τις εφημερίδες ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ και ΤΑ ΝΕΑ, τη ψηφιακή εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ και περιοδικά, που καλύπτουν ιδιαίτερα ευρύ φάσμα θεμάτων και αναγνωστικού κοινού
  • Λειτουργεί και αναπτύσσει – μέσω της θυγατρικής εταιρείας ΔΟΛ DIGITAL AE – τη μακροβιότερη ελληνική πύλη στο διαδίκτυο www.in.gr.
  • Συμμετέχει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM.
  • Συμμετέχει στην εταιρεία ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΙΡΙΣ ΑΕΒΕ, η οποία διαθέτει μία καθετοποιημένη βιομηχανική εκτυπωτική μονάδα και καλύπτει όλο το φάσμα της εκτύπωσης, από την εισαγωγή και την εμπορία χάρτου μέχρι την ολοκλήρωση του εντύπου και τη συσκευασία του.
  • Δραστηριοποιείται – μέσω της θυγατρικής εταιρείας STUDIO ATA AE – στην παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, συμμετέχει στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA CHANNEL και στο δίκτυο διανομής τύπου ΑΡΓΟΣ ΑΕ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.