ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Προκαταρκτική έρευνα για το πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας» για το ν/σ αλλαγής φύλου (φωτό)

Προκαταρκτική έρευνα για το πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας» για το ν/σ αλλαγής φύλου (φωτό)

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, παρήγγειλε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σχετικά με το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» για τον αντιρατσιστικό νόμο.

Χθες, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής είχε διαβιβάσει στην κυρία Δημητρίου το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τίτλο: «Ψηφίστηκε ο νόμος έκτρωμα από 148 ανώμαλους» – «ΒΟΥΛΗ – ΤΡΑΒΕΣΤΙ» και με υπότιτλο: «ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ “ΑΔΕΛΦΗ”» και ζητούσε να πράξει τα δέοντα.

Η Εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου ζήτησε σήμερα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών να διερευνηθεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνα αν έχουν τελεστεί ή όχι αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.