ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το συγκινητικό αντίο στον Βασίλη Μπεσκένη: Η ζωή του υπό τους ήχους του «My Way» – «Βούρκωσε» η Α.Μπουσδούκου (βίντεο)

Το συγκινητικό αντίο στον Βασίλη Μπεσκένη: Η ζωή του υπό τους ήχους του «My Way» – «Βούρκωσε» η Α.Μπουσδούκου (βίντεο)

Με θλίψη και βουρκωμένα μάτια, όπως και όλοι οι τηλεθεατές, αποχαιρέτησε η Άννα Μπουσδούκου τον φίλο και συνεργάτη της Βασίλη Μπεσκένη παίζοντας ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο για τον έγκριτο δημοσιογράφο υπό την ηχητική υπόκρουση του πασίγνωστου «My Way» του Frank Sinatra.

Γιατί αν κρίνουμε από τις αναλύσεις του και το ξεχωριστό του ύφος, όντως τα έκανε όλα «his way»

Με τη θέση από όπου καθημερινά ο Βασίλης Μπεσκένης σχολίαζε την πολιτική επικαιρότητα να είναι άδεια, η παρουσιάστρια ήταν αδύνατο να συγκρατήσει τα δάκρυα και τη συγκίνησή της για τον ξαφνικό χαμό του συνεργάτη της

Μαζί με τον φίλο και συνάδελφό του Γιάννη Πιτταρά, είπαν το δικό τους «αντίο» στον Βασίλη Μπεσκένη, ενώ προβλήθηκε και ένα βίντεο με στιγμές από την παρουσία του Βασίλη Μπεσκένη στην εκπομπή της Άννας Μπουδούκου.

Θλίψη κυριαρχεί από χθες στους οικείους, τους φίλους, τους συναδέλφους του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, αλλά και σε όσους έτυχε να τον γνωρίζουν, που τον αποχαιρετούν με ένα αντίο.

Δημοσιογράφοι, πολιτικοί, άνθρωποι που τον γνώριζαν μέσα από τη δουλειά του και όχι μόνο εκδήλωσαν τη θλίψη τους και εξέφρασαν τα συναισθηματά τους για τον αδόκητο χαμό του στα social media.

Ανάμεσα στο πλήθος των αναρτήσεων αυτή του Κωστή Κατσούδα ξεχωρίζει. Κουμπάροι με τον δημοσιογράφο, παρών στη βάφτιση του γιου του το απόγευμα του Σαββάτου αλλά και ώρες αργότερα στο νοσοκομείο, όταν οι γιατροί προσπαθούσαν επί 45 λεπτά να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Τι σου ειναι ή Ζωή, την μια μέρα σε κάνει να γελάς με τούς αγαπημένους σου και την άλλη να κλαίς.

Εχθές στίς 12,00 βαφτίσαμε τον γιο του νονού τής Κορης μου, τον Αγαπημένο μας Ηλία.

Γελάσαμε, Χαρήκαμε, Χορέψαμε, αγκαλιαστήκαμε.

Σήμερα, στις 11.00 ο Νονός τής Κόρης μου, ο Αγαπημένος μου Κουμπάρος, ο πατερούλης του Ηλία, Εφυγε, έφυγε μακρυά μας σέ ηλικία μόλις 43 χρονών.

Αγαπημένε μου Βασίλη Μπεσκένη, ας είναι εύκολος ο δρόμος που πήρες, καί νά ξέρεις, οτι τόσο ή Βαφτισιμιά σου οσο καί εγώ θά είμαστε δίπλα στόν μικρό Ηλία καί στήν οικογένειά σου πού τόσο πρόωρα τούς αφησες Μόνους.

Δέν θά ξεχάσω ποτέ, μέ πόση αγάπη μέ χαιρέτησες εχθές, καί είπαμε νά βρεθούμε ολοι μαζί στήν Δυσκολία τής βαφτιστήρας σου αυριο τό πρωί, οπως καί ποτέ δέν θα ξεχάσω, τό δάκρυ πού κυλησε από τό άψυχο βλέμμα σου οταν σε είδα γιά τελευταία φορά στό φορείο καί σού εκλεισα τα μάτια.

Σε αγαπούσα και σε αγαπώ σάν Αδελφό μου. Καλό σου Ταξίδι Αγαπημένε».

Οι περισσότεροι εδώ στο pronews.gr δεν τον γνωρίζαμε προσωπικά, όμως ξέρουμε να αναγνωρίζουμε την αξία ενός ανθρώπου και φαινόταν το ξεχωριστό μορφτικό του επίπεδο.

Καλό ταξίδι Βασίλη, να αναπαυθεί η ψυχούλα σου και να βλέπεις ο γιος σου να έχει όλη την τύχη του κόσμου από ψηλά και να τον καμαρώνεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

%20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.