Ποιοι κέρδισαν στα νούμερα τηλεθέασης το 2017

Ποιοι κέρδισαν στα νούμερα τηλεθέασης το 2017

Το 2017 είχε τα πάντα! Επέστρεψαν τα παιχνίδια επιβίωσης, αλλά υπήρχαν και οι καθιερωμένοι νικητές του κάθε καναλιού. Άραγε τι είδε το τηλεοπτικό κοινό τη σεζόν 2016 – 2017 σε κάθε κανάλι;

Αρχικά, η καθιερωμένη πρωτιά της ΕΡΤ1 είναι η Eurovision! Τον 62ο τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού, ο οποίος μεταδόθηκε στις 13 Μαΐου, είδαν 1.814.000 άτομα, με ποσοστό 50,7%.

Για το δεύτερο κανάλι της ΕΡΤ, την ΕΡΤ2, στις 9 από τις 10 θέσεις βρέθηκε η Euroleague. Ο τελικός ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό άγγιξε το 28,6%.

Το Mega, αν και μπορεί να μην έχει κανονικό πρόγραμμα, ένα τηλεοπτικό προϊόν του άγγιξε την πρωτιά. Αυτό είναι το «Πενήντα Πενήντα» και συγκεκριμένα το επεισόδιο που μεταδόθηκε στις 13 Οκτωβρίου και άγγιξε το 22,5%.

Στον ANT1, εντύπωση προκαλεί πως την πρωτιά πήρε η έγχρωμη μετάδοση του «Μπακαλόγατου». Η ταινία άγγιξε το 41,3% και την είδαν 1.692.000 άτομα. Με 38,3% ακολούθησε το Rising Star.

Στο ΣΚΑΙ δεν υπάρχει ερώτημα! Το Survivor τα νίκησε όλα. Συγκεκριμένα το επεισόδιο της ένωση των δύο ομάδων έφτασε το 55,4% και το είδαν 2.449.000 άτομα.

Όσο για τον Alpha, μπορεί η «βασίλισσα» να είναι η Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει την πρωτιά στην τηλεθέαση, καθώς το «Πάμε Πακέτο» άγγιξε το 29,8% στην εκπομπή που μεταδόθηκε την 1 Δεκεμβρίου του 2016.

Το Star είχε αρκετά μεγάλη ποικιλία στην 10αδα του για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ωστόσο οι ξένες ταινίες κέρδισαν. Την πρώτη θέση κατέλαβε το «Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη». Την αγαπημένη ταινία μικρών και μεγάλων είδαν 1.082.000 άτομα και άγγιξε το 24%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τατιάνα Στεφανίδου γνωρίζει πως είναι το ισχυρό χαρτί του Epsilon. Η εκπομπή της άγγιξε το 20,2% με 587.000 άτομα να την παρακολουθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.