ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Με Τουρκική σειρά κάνει κίνηση ματ ο ΑΝΤ1

Με Τουρκική σειρά κάνει κίνηση ματ ο ΑΝΤ1

Πρεμιέρα έκανε χτες στις 22.00 στον ΑΝΤ1 η νέα καθημερινή δραματική σειρά, ΑΝΝΕ.Η σειρά τα πήγε πολύ καλά σε τηλεθέαση και αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο.

Επίσης είναι:
– Βραβευμένη με το ειδικό βραβείο στην κατηγορία «Ξένη σειρά», στο Διεθνές Φεστιβάλ Δράματος στο Τόκυο
– Το 2017, το ΑΝΝΕ αναδείχτηκε η Νο1 δραματική σειρά της Τουρκίας, σπάζοντας κάθε ρεκόρ τηλεθέασης

Ο ΑΝΤ1, μας ετοιμάζει για το νέο έτος, ένα ακόμη πιο πλούσιο πρόγραμμα, για όλους! Ήδη, από τον Ιανουάριο του 2018, μας καλωσορίζει, με μία νέα, καθημερινή τηλεοπτική πρόταση που θα μας καθηλώσει.

Η νέα δραματική σειρά, τουρκικής παραγωγής, ΑΝΝΕ, προσαρμοσμένη στην επιτυχημένη ιαπωνική σειρά “Mother”, έρχεται την Τρίτη 2 Ιανουαρίου και καθημερινά στις 22.00 στον ΑΝΤ1 και «δίνει γροθιά στο στομάχι».

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων στο κόσμο. Οι γυναίκες, οι άντρες και οι ΜΑΝΕΣ! Μια γυναίκα που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ μάνα. Μια μάνα που σκότωσε τον άντρα της και μπήκε φυλακή για να σώσει το παιδί της. Μια υιοθετημένη νέα γυναίκα που μισεί τη βιολογική της μητέρα, γιατί πιστεύει ότι την εγκατέλειψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μικρή Μελέκ θα βρει στο πρόσωπο της δασκάλας της, Ζεϊνέπ, όσα η βιολογική της μητέρα ήταν ανίκανη να της δώσει. Η Ζεϊνέπ θα πάρει ένα τεράστιο ρίσκο για να σώσει το παιδί από την οικογένειά του. Στόχος της είναι να χαρίσει στο παιδί μια όμορφη ζωή. Σκηνοθετούν μαζί ένα ατύχημα. Όλοι νομίζουν ότι το παιδί πνίγηκε. Θα έρθουν στην Κωνσταντινούπολη και η Ζεϊνέπ θα την παρουσιάσει στη δική της οικογένειά, σαν κόρη της. Ένα κακοποιημένο 5χρονο κοριτσάκι που η ζωή του πετιέται στα σκουπίδια, ψάχνει απεγνωσμένα τη μητρική αγάπη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.