24ωρη απεργία σε «Αυγή» και «Στο Κόκκινο» για απολύσεις δημοσιογράφων

24ωρη απεργία σε «Αυγή» και «Στο Κόκκινο» για απολύσεις δημοσιογράφων

Η ΕΣΗΕΑ και η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας προχωρά σε 24ωρη απεργία από τις 9 το πρωί της Δευτέρας έως τις 9 το πρωί της Τρίτης στην εφημερίδα «Αυγή», τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και τις ιστοσελίδες τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόλυση δημοσιογράφων στον ραδιοφωνικό σταθμό «επειδή δεν συναίνεσαν στη μείωση των αποδοχών τους, ενώ ήδη τους οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές πλέον των δύο μηνών».

ΕΣΗΕΑ, ΕΤΕΡ και ΕΠΗΕΑ (Ένωση Προσωπικού Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών) ζητούν «την μη πραγματοποίηση των απολύσεων, την ομαλοποίηση των εργασιακών σχέσεων και την άμεση καταβολή των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζόμενους».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.