ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ακροαριστεροί κατέλαβαν την… ναυαρχίδα του ΣΥΡΙΖΑ την «Αυγή»!

Ακροαριστεροί κατέλαβαν την… ναυαρχίδα του ΣΥΡΙΖΑ την «Αυγή»!

Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Τετάρτης, 30 με 40 αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στα γραφεία της εφημερίδας «Αυγή» στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 12.

Και αυτή τη φορά, η κατάληψη έγινε γνωστή μέσω του indymedia, όπου ανέβηκε… κείμενο. Η κατάληψη, αναφέρεται, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον 29χρονο Ντίνο Γιαγτζόγλου, που κατηγορείται για την αποστολή του τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Εκτός από τους 30-40 αντιεξουσιαστές που έχουν ανέβει στα γραφεία της εφημερίδας, στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της αστυνομίας. Αλλά δεν έχουν επέμβει. Βρίσκονται κάτω από τα γραφεία, αφού από την εφημερίδα δεν έχει ζητηθεί η παρέμβασή τους.

Το κείμενο από τους αντιεξουσιαστές για την Αυγή
«Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται κατάληψη στα γραφεία της εφημερίδας Η ΑΥΓΗ σε ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας για 4η μέρα Ντίνο Γιαγτζόγλου.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΩΡΑ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 4 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνέλευση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.