ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το pronews.gr συναγωνίζεται πλέον σε αριθμό κοινού τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα!

Το pronews.gr συναγωνίζεται πλέον σε αριθμό κοινού τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα!

Το pronews.gr από το πρωί της περασμένη Παρασκευής, όταν ξέσπασαν τα γεγονότα μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, δηλαδή μέσα σε 36 ώρες μετάδοσης ειδήσεων είχε συνολικά 415.673 μοναδικούς αναγνώστες, οι οποίοι παρέμειναν 11′ και 34” ο καθένας στην ιστοσελίδα, βάσει των επίσημων στοιχείων του google analytics.

Τις ώρες τις κρίσης την περασμένη Παρασκευή η επισκεψιμότητα ξεπέρασε ακόμα και τους 8.000 αναγνώστες ανά δευτερόλεπτο!

Πρόκειται για ένα νέο ρεκόρ που αγγίζει την συνολική επισκεψιμότητα και τον χρόνο παραμονής στα δελτία ειδήσεων των μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων της χώρας.

Ηδη ο Φεβρουάριος έκλεισε με ρεκόρ αναγνωσιμότητας και επισκεψιμότητας 12μήνου. Ολα αυτά ενώ οι σελίδες του pronews.gr λόγω της νέας πολιτικής του facebook εξακολουθούν και παραμένουν, χωρίς αναπαραγωγή, αφού πλέον οι Αμερικανοί απαιτούν επί πληρωμή να γίνεται αυτό σε κάθε άρθρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορείτε όμως να λαμβάνεται τις ειδοποιήσεις του pronews.gr δεχόμενοι να σας στέλνουμε κοινοποιήσεις για τα κυριότερα άρθρα της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.