ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η αναβάθμιση των F-16 της ΠΑ και οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις στο τελευταίο άρθρο του Γιώργου Κουρή

Η αναβάθμιση των F-16 της ΠΑ και οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις στο τελευταίο άρθρο του Γιώργου Κουρή

Ο εκδότης Γιώργος Κουρής «έφυγε» σήμερα με το τελευταίο του άρθρο ν’ αφορά την αναβάθμιση των μαχητικών αεροσκαφών F16 της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και την συνεργασία Ελλάδας με τις ΗΠΑ.

«Η ΟΜΟΦΩΝΗ έγκριση από το ΚΥΣΕΑ της αναβάθμισης των F-16 θωρακίζει την άμυνα της χώρας σε μια περίοδο κατά την οποία η Τουρκία προκαλεί με τις καθημερινές παραβιάσεις στο Αιγαίο» γράφει στο τελευταίο του άρθρο ο Γιώργος Κουρής.

Όπως αναφέρει «Η ΑΠΟΦΑΣΗ της κυβέρνησης σηματοδοτεί και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει διαμορφωθεί ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ελλάδα. ΓΙΑ πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες έχει διαμορφωθεί μια στρατηγική συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες. ΕΞΑΛΛΟΥ η υποστήριξη των ΗΠΑ στα καυτά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είναι σταθερή τόσο στη διάρκεια της προεδρίας του Ομπάμα όσο και στη διάρκεια της θητείας του Ντόναλντ Τραμπ. Η ΑΓΟΡΑ οπλικών συστημάτων δεν είναι μια αυτόνομη εμπορική πράξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ αποτελεί στρατηγική επιλογή και διπλωματική κίνηση.ΤΗΝ ώρα που οι Τούρκοι απομακρύνονται από την Αμερική και το ΝΑΤΟ αγοράζοντας ρωσικούς πυραύλους, η Ελλάδα ενισχύει τη θέση της στη συνέχεια και γίνεται προνομιακός συνομιλητής με την υπερδύναμη που λέγεται Ηνωμένες Πολιτείες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.