Άγριος καβγάς Μπουσδούκου – Μπαλάφα στον αέρα της εκπομπής (βιντεο)

Άγριος καβγάς Μπουσδούκου – Μπαλάφα στον αέρα της εκπομπής (βιντεο)

Σε πολύ υψηλά επίπεδα ανέβηκαν οι τόνοι στην συζήτηση που είχε η δημοσιογράφος, Άννα Μπουσδούκου με τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μπαλάφα στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Μπαλάφας στην τοποθέτησή του για το Σκοπιανό καταφέρθηκε κατά μερίδας ατόμων που συμμετέχουν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία λέγοντας πως ορισμένοι από αυτούς είναι φιλοναζιστές και φασίστες.

Εκείνη την στιγμή δημιουργήθηκε παρεξήγηση με την δημοσιογράφο, αφού ο κ. Μπαλάφας άφησε να εννοηθεί πως η κυρία Μπουσδούκου υποστηρίζει πως όσοι λένε το σύνθημα «μαχαίρι στην καρδιά του κάθε αντιφασίστα» δεν είναι νεοναζί.

Η δημοσιογράφος εξερράγη λέγοντας πως δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο και κάλεσε τον υφυπουργό να ανακαλέσει. Ο Γιάννης Μπαλάφας συνέχισε την επίθεσή του κατά όσων λένε το συγκεκριμένο σύνθημα μην καταλαβαίνοντας το λεκτικό ατόπημα στο οποίο είχε υποπέσει.

Μετά από αρκετά λεπτά έντασης, ο κ. Μπαλάφας ζήτησε συγγνώμη για την παρεξήγηση λέγοντας πως δεν αντιλήφθηκε σωστά τα λεγόμενα της κυρίας Μπουσδούκου. Η δημοσιογράφος του υπενθύμισε ότι τη γνωρίζει από τα πρώτα της χρόνια στη δημοσιογραφία και του είπε ότι δεν έπρεπε να αφήσει να εννοηθεί κάτι τέτοιο, ζητώντας με τη σειρά της συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.