Ποια ΝΔ; Ο Κυριάκος στο Λονδίνο για “επαφές με επενδυτές” και τα πρωτοκλασάτα στελέχη στη Μύκονο για χλιδάτες διακοπές (βίντεο)

Ποια ΝΔ; Ο Κυριάκος στο Λονδίνο για “επαφές με επενδυτές” και τα πρωτοκλασάτα στελέχη στη Μύκονο για χλιδάτες διακοπές (βίντεο)

Ποια Νέα Δημοκρατία; Ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται εδώ και ημέρες στο Λονδίνο όπου συναντάει επενδυτές και παράγοντες της αγοράς και σήμερα βλέπει τον Μάριο Ντράγκι σε μία προσπάθεια να “χτίσει” την επόμενη ημέρα και τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος απολαμβάνουν τα μπάνια τους στις παραλίες της Μυκόνου, βολτάρουν με σκάφη επιχειρηματιών και γενικώς ζουν μία χλιδάτη ζωή.

Κι όλα αυτά όταν οι Έλληνες πολίτες δεινοπαθούν. Όταν οι φόροι και οι περικοπές έρχονται η μία πίσω από την άλλη σε μισθούς και συντάξεις, όταν τα “λουκέτα” στις επιχειρήσεις πέφτουν “βροχή”, η ανεργία καλπάζει και η φτώχεια έχει φτάσει σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

Στο σκηνικό αυτό η ΝΔ επιχειρεί να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση με “πόλεμο” ανακοινώσεων. Της επιτίθεται για τον εκλογικό νόμο, για το δημοψήφισμα που έκανε πριν ένα χρόνο, για τα capital controls και της καταλογίζει πολιτική που διόγκωσε το χρέος, έφερε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού και τους Έλληνες στην εξαθλίωση.

Πως όμως να πείσει ένα κόμμα που χαρακτηρίζεται φιλελεύθερο, αλλά εκτός αυτού οι πολίτες καθημερινά βλέπουν τις κοσμικές στήλες των περιοδικών, στις εφημερίδες, στα site βίντεο και φωτογραφίες με τους βουλευτές της ΝΔ και πρωτοκλασάτα στελέχη να… απλώνουν την αρίδα τους, να κάνουν τις απλωτές τους στο πανάκριβο νησί της Μυκόνου, έχοντας δίπλα τους συζύγους και συντρόφους σαν να μην τρέχει τίποτα;

Πως η ΝΔ να πείσει όταν οι Έλληνες όχι μόνο δεν έχουν λεφτά να πάνε στο εξοχικό τους ή στα χωριά τους λίγες ημέρες διακοπές αλλά μαντίλι να κλάψουν δεν έχουν οι βουλευτές του κόμματος πηγαίνουν στα κοσμοπολίτικα νησιά των Κυκλάδων και ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ για διαμονή σε χλιδάτα και πανάκριβα ξενοδοχεία;

Αν οι βουλευτές της ΝΔ δεν μαζευτούν ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τους μαζέψει θα δει τα ποσοστά του κόμματος που σήμερα το δείχνουν να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με σημαντική διαφορά να εξανεμίζονται από τέτοιου είδους συμπεριφορές. Είναι το κλίμα στραβό, κουβαλάει αυτό το κόμμα “αμαρτίες” χρόνων, αν συνεχιστούν και οι προκλητικές συμπεριφορές τότε δεν έχει καμία τύχη να ανακάμψει στην εξουσία.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι τις προηγούμενες ημέρες και πριν φύγει για το Λονδίνο ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε στο γραφείο του τους κ.κ. Βαρβιτσιώτη και Κικίλια και τους επέπληξε για προκλητική συμπεριφορά. Τελευταίως ωστόσο στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου έκανε την εμφάνιση του και ο Άδωνις Γεωργιάδης με την σύζυγο του Ευγενία Μανωλίδου.

Και γι’ αυτόν το φάουλ είναι διπλό. Είναι αντιπρόεδρος του κόμματος και χλιδάτες διακοπές εν μέσω κρίσης δεν δικαιολογούνται. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.