ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΝΔ για κόντρα Χ.Σπίρτζη-Σ.Πιτσιόρλα: «Αλληλοκαταγγέλλονται, αλλά παραμένουν στις θέσεις τους»

ΝΔ για κόντρα Χ.Σπίρτζη-Σ.Πιτσιόρλα: «Αλληλοκαταγγέλλονται, αλλά παραμένουν στις θέσεις τους»

Με δηκτικό τόνο σχολίασε η ΝΔ την ανοικτή αντιπαράθεση του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιο Πιτσιόρλα.

«Ο κυβερνητικός θίασος συνέχισε και σήμερα την παράστασή του» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Συγγρού, αναφερόμενη στις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο κ. Σπίρτζης, επιλογή του πρωθυπουργού, καταγγέλλει τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Πιτσιόρλα, επίσης επιλογή του πρωθυπουργού, για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Και οι δύο παραμένουν στη θέση τους!» τονίζει η ΝΔ για να καταλήξει: «Ενα είναι βέβαιο: ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν έχει την αξιοπιστία να φέρει εις πέρας τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η οικονομία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.