ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Μ.Βαρβιτσιώτης: «Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες αποτελεί ένα εξευτελιστικό σόου»

Μ.Βαρβιτσιώτης: «Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες αποτελεί ένα εξευτελιστικό σόου»

Για «εξευτελιστικό σόου» έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σχολιάζοντας τη διαδικασία του διαγωνισμού για τις τέσσερις πανελλαδικές τηλεοπτικές άδειες που έκλεισε 48ώρες και βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα.

«Ακούμε για διαφάνεια αλλά δεν βλέπω μια συνολική διάθεση της κυβέρνησης για εξυπηρέτησης της διαφάνειας. Βλέπω μια στοχοποίηση μέσα στα πλαίσια ενός εξευτελιστικού σόου που θα μπορούσε και να μην υπάρχει: ότι πολεμάω το παλιό, το βάζω όλους από κάτω, τους κλείνω σε ένα δωμάτιο. Είναι μια επικοινωνιακή διαχείριση για να πάει ο κ. Τσίπρας στη ΔΕΘ και να απαντήσει τους πολίτες “κάτι έκανα” γιατί σε οτιδήποτε άλλο έχει υποσχεθεί, από παράλληλα προγράμματα μέχρι πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, δεν έχει να απαντήσει τίποτα» είπε στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε και στους χειρισμούς της κυβέρνησης στο μέτωπο της οικονομίας, επισημαίνοντας πως «σήμερα είμαστε η μόνη χώρα σε ύφεση στην ευρωζώνη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες για τον τρόπο που χειρίζεται την οικονομία. Υπέγραψε σκληρό μνημόνιο και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Όλη της η ενέργεια εξαντλείται στην αποκατάσταση των αιωνίων φοιτητών, σε μονιμοποιήσεις συμβασιούχων, κλπ. Δεν υπάρχει καμία διαχείριση σε ό,τι αφορά την προσέλκυση επενδύσεων και την ανάπτυξη της χώρας», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.