ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παντρεύτηκε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και η ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη [φωτό & βίντεο]

Παντρεύτηκε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και η ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη [φωτό & βίντεο]

Λίγο πριν τον γάμο του με τη Σόνια Σαββίδη το βράδυ του Σαββάτου ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έκανε ανάρτηση στα social media με τη στιγμή του ξυρίσματος και την χαρακτηριστική, όσο και παραδοσιακή ατάκα, ατάκα “Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό…”. 

Στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, στους πρόποδες του Ολύμπου, ενώθηκαν «εις σάρκα μίαν» ο πρώην γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος και ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη, Σόνια.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στις 7 το απόγευμα, παρουσία στενών συγγενών και φίλων, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην κεντρική πλατεία του χωριού, ενώ θα ακολουθήσει γλέντι με κλαρίνα, τσίπουρο και ποντιακούς χορούς.

Η νύφη απαστράπτουσα, φορώντας ένα ρομαντικό ιβουάρ νυφικό, έφτασε με τη συνοδεία της ποντιακής λίρας και χορευτών με παραδοσιακές στολές ενώ δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά και τη συγκίνηση της. Το ίδιο και ο κ. Παπαμιμικος που την περίμενε με ένα μπουκέτο από λευκές πεόνιες. 

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.