ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ν. Δένδιας: Οι χειρισμοί της κυβέρνησης οδήγησαν στην κρίση με τα σκουπίδια

Ν. Δένδιας: Οι χειρισμοί της κυβέρνησης οδήγησαν στην κρίση με τα σκουπίδια

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας μίλησε σε ρ/σ για το πρόβλημα με τα σκουπίδια.

Απαντώντας στο ερώτημα εάν κατά τη γνώμη του λύση στο πρόβλημα είναι η μονιμοποίηση των εργαζομένων στην καθαριότητα ή η εκχώρηση της δραστηριότητας στον ιδιωτικό τομέα είπε: «Πάνω σε αυτό η ΝΔ πήρε μία θέση στο ανώτερο δυνατό επίπεδο. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθετήθηκε γενικά πάνω στο θέμα της καθαριότητας, λέγοντας ότι δεν είναι αυτονόητο ότι η καθαριότητα συνιστά δημόσιο λειτούργημα, μπορεί κάλλιστα να εκχωρηθεί σε ιδιώτες. Από κει και πέρα, υπάρχει συνταγματική προστασία όσον αφορά το επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η κάθε μία αρχή έχει δυνατότητα να επιλέξει μέθοδο».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό όμως που αντιμετωπίζει η χώρα είναι διαφορετικό. Δεν είναι μία γενική συζήτηση για το πως είναι ο βέλτιστος τρόπος αποκομιδής των απορριμμάτων, είναι η αντιμετώπιση μίας κρίσης η οποία δημιουργήθηκε εξαιτίας του τρόπου που η κυβέρνηση επί δύο χρόνια διαχειρίζεται αυτό το θέμα. Με παρατάσεις συμβάσεων, μέχρι που “χτύπησε” πάνω στη συνταγματική νομιμότητα και στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Αυτή είναι η κατάσταση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.