ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Β.Κικίλιας: Αν έχουν στοιχεία για σχέδιο εμπρησμών ας τα φανερώσουν

Β.Κικίλιας: Αν έχουν στοιχεία για σχέδιο εμπρησμών ας τα φανερώσουν

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, συνέχισε την επίθεση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς το πρόσωπο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα και έβαλε «στο κάδρο» και τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, λέγοντας πως η ανικανότητα της κυβέρνησης δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από θεωρίες συνομωσίας.

Με αφορμή τις δηλώσεις Ν. Τόσκα την Κυριακή και την τοποθέτηση του Σ. Κοντονήτη Δευτέρα, ο Β. Κικίλιας υπογράμμισε πως στελέχη της κυβέρνησης συσπειρώνονται πίσω από θεωρίες συνομωσίας σχετικά με τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε πολλά σημεία της χώρας. «Μετά τον αρμόδιο, κατ’ ευφημισμόν υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα, ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής καταγγέλλει με δηλώσεις του οργανωμένο σχέδιο δημιουργίας έκρυθμης κατάστασης στη χώρα».

Παράλληλα, υπογραμμίζει πως η ανικανότητα και η ανοργανωσιά της κυβέρνησης δεν κρύβονται πίσω από θεωρίες συνωμοσίας και κάλεσε τους αρμόδιους να προσκομίσουν στοιχεία σχετικά με τα εμπρηστικά σχέδια που επικαλούνται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Επαναλαμβάνουμε: Όποιος έχει στοιχεία για σχέδιο εμπρησμών, οφείλει τώρα να ενημερώσει τον ελληνικό λαό και τις αρμόδιες αρχές. Αλλιώς, ας κοιτάξουν στην κυβέρνηση να κάνουν τη δουλειά τους. Η ανικανότητα και η ανοργανωσιά τους δεν κρύβονται πίσω από θεωρίες συνωμοσίας. Αποτελεί πράξη μικρότητας, την ώρα που καίγονται σπίτια και καταστρέφονται περιουσίες συμπολιτών μας, κάποιοι να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.