ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

15.000€ δαπάνησε ο πρώην πρωθυπουργός Α.Σαμαράς για να αλλάξει τα λάστιχα της πολυτελούς λιμουζίνας του

15.000€ δαπάνησε ο πρώην πρωθυπουργός Α.Σαμαράς για να αλλάξει τα λάστιχα της πολυτελούς λιμουζίνας του

Την ώρα που ο λαός βρίσκεται στα όρια της φτώχειας, κάποιοι ξοδεύουν σκανδαλωδώς χρήματα για τα πολυτελή κρατικά αυτοκίνητα που τους μεταφέρουν.

Σοκ προκαλεί το εξωφρενικό ποσό που δαπανήθηκε για την αγορά και τοποθέτηση τεσσάρων ελαστικών για την κυβερνητική λιμουζίνα των 6.000 κυβικών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, το κόστος των τεσσάρων ελαστικών ειδικού τύπου με διαστάσεις 245/700/470-116 ανήλθε σε 12.999,96 ευρώ ή διαφορετικά 3.250 ευρώ το κάθε ελαστικό!

Με απευθείας ανάθεση υπογράφηκε και η αμοιβή για την τοποθέτηση των ελαστικών στην κυβερνητική λιμουζίνα, που έφτασε τα 1.998,88 ευρώ!

Σε ποιον ανήκει η πολυτελής λιμουζίνα; Στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επισημαίνεται πως η προηγούμενη αντικατάσταση ελαστικών στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2015 έναντι 984 ευρώ, ενώ είναι πολλών χιλιάδων ευρώ τα χρηματικά εντάλματα τα τελευταία χρόνια για τα service του εν λόγω οχήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.