Κ.Καραμανλής για Σχέδιο Πυθία: «Παράξενη η σιωπή πολλών ΜΜΕ για το συγκεκριμένο θέμα»

Κ.Καραμανλής για Σχέδιο Πυθία: «Παράξενη η σιωπή πολλών ΜΜΕ για το συγκεκριμένο θέμα»

«Βλέποντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, είδαμε έναν άνθρωπο που είναι έτοιμος, αύριο το πρωί, να γίνει πρωθυπουργός» δήλωσε σε συνέντευξή του, ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, προσθέτοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «δεν αναλώθηκε να πει τα συνηθισμένα εναντίον της κυβέρνησης, αλλά παρουσίασε με ειλικρίνεια ένα ρεαλιστικό σχέδιο για τη χώρα».

Ερωτηθείς «εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέδειξε ένα φιλολαϊκό προφίλ» ο βουλευτής Σερρών απαντά: «Η ΝΔ, από το 1974 που ιδρύθηκε, είναι η μεγάλη πατριωτική, φιλελεύθερη και φιλολαϊκή παράταξη» και συμπληρώνει: «ο στόχος του φιλελευθερισμού είναι να δίνει ευκαιρίες στους πολλούς να ευημερήσουν».

Σχολιάζοντας την πρόθεση των ΗΠΑ, όπως μεταφέρθηκε από την πρόσφατη συνέντευξη του Αμερικανού πρέσβη, να καταστήσουν ενεργειακό κόμβο την Αλεξανδρούπολη για την μεταφορά φυσικού αερίου στην Ευρώπη, ο βουλευτής Σερρών υπογραμμίζει ότι «κάθε προσπάθεια να γίνει η Ελλάδα ενεργειακός κόμβος της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, δικαιώνει το όραμα του Κώστα Καραμανλή».

Ερωτηθείς για το «πόρισμα της Δικαιοσύνης σχετικά με το “Σχέδιο Πυθία”, ο Κώστας Καραμανλής απαντά: «Είναι μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση» και εκδηλώνει την απορία του για την «εκκωφαντική» -όπως λέει- «σιωπή πολλών ΜΜΕ για το συγκεκριμένο θέμα». «Είναι πολύ παράξενη αυτή η σιωπή» δηλώνει, ο Κώστας Καραμανλής.

Αναφερόμενος στην έμφαση που έδωσε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ στην επιχειρηματικότητα, ο Κώστας Καραμανλής σχολιάζει: «Τώρα θυμήθηκε την επιχειρηματικότητα ο κ. Τσίπρας; Τόσα χρόνια το μόνο που έκανε ήταν να κατηγορεί τον ιδιωτικό τομέα».

Μιλώντας για τα έργα στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής δηλώνει ότι δεν τον «πειράζει που ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα τα εγκαινιάζει, άλλωστε δεν μπορεί να τα οικειοποιηθεί. Τα έργα ανήκουν στους πολίτες, όχι στις κυβερνήσεις». Προσθέτει, ωστόσο, πως «η Ολυμπία και η Ιονία Οδός, για παράδειγμα, ξεκίνησαν και χρηματοδοτήθηκαν το 2008 με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή».

Σχολιάζοντας την πεποίθηση της κυβέρνησης για έξοδο από τα Μνημόνια, ο κ. Καραμανλής στη συνέντευξή του στο Πρακτορείο, χαρακτηρίζει «σκέτη κοροϊδία την δήθεν έξοδο το 2018».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ερωτηθείς για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, υποστηρίζει ότι «κανείς, από τη ΝΔ, δεν πρέπει να παρέμβει στα εσωτερικά της Κεντροαριστεράς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.