ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Γιώργος Χαρβαλιάς για ν/σ αλλαγής φύλου, τα γερμανικά Ροτβάιλερ και τη ΝΔ

Γιώργος Χαρβαλιάς για ν/σ αλλαγής φύλου, τα γερμανικά Ροτβάιλερ και τη ΝΔ

“Με συγχωρείτε, αλλά ελάχιστη σημασία έχει τι θα ψηφίσει τελικά στην Ολομέλεια η Ν.Δ. για το νομοσχέδιο-όνειδος σχετικά με την κατοχύρωση αλλαγής φύλου… στα 15, που σκαρφίστηκε ο Κοντονής και ευλόγησε στην «Καθημερινή» ο Τσακαλώτος ως παγκόσμια επιτομή… προοδευτικότητας”, γράφει ο Γιώργος Χαρβαλιάς στην εφημερίδα “Δημοκρατία”.

Και συνεχίζει σε ένα άρθρο που “σπάει κόκκαλα”, όπως έλεγαν και οι παλαιότεροι (κανονικοί…) δημοσιογράφοι:

“Kαι μόνο το γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση επιφυλάχθηκε και κάθισε μερικές ημέρες για να το… σκεφτεί σημαίνει ότι σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει συντηρητικό κόμμα.

Συντηρητική παράταξη με στοιχειώδες ίχνος ιδεολογικού αυτοσεβασμού, αλλά και σοβαρότητας, δεν θα καθόταν καν να κουβεντιάσει τις «τρελίτσες» των Τσακαλώτων και άλλων επιφανών συριζαίων μπουρδολόγων, που, αφού έγιναν σφουγγαρόπανα των δανειστών και μας ήπιαν το αίμα, έρχονται τώρα να μας μιλήσουν για τον φιλελευθερισμό σε… εναλλακτικά κοινωνικά θέματα.

Και αντί να τους επιστρέψει το νομοσχέδιο-πατσαβούρι ως απαράδεκτο η Κεντροδεξιά -αντιπολίτευση και καλά…-παραλίγο να γίνει ουρά του Ποταμιού και της ΔΗΜ.ΑΡ., που έσπευσαν να στοιχηθούν πίσω από τις προκλητικές ανοησίες του ΣΥΡΙΖΑ για να δώσουν με τη σειρά τους διαπιστευτήρια αριστερής προοδευτικότητας.

Δεν με ενδιαφέρει ούτε στο ελάχιστο σε πόσες ευρωπαϊκές χώρες εφαρμόζονται οι «καινοτομίες» Κοντονή για την αλλαγή φύλου στα 15, με δικαίωμα μελλοντικής αναίρεσης και επιστροφής στο παλαιότερο!

Και στη Γερμανία επιτρέπεται να έχεις δεσμό με το ροτβάιλέρ σου, αλλά αυτό δεν λέγεται κοινωνική πρόοδος.

Κάπως αλλιώς λέγεται και, εν πάση περιπτώσει, δεν είμαστε υποχρεωμένοι ακόμη να το λουστούμε, εκτός κι αν περιλαμβάνεται στα… ψιλά γράμματα των Μνημονίων που υπογράφει ο Τσακαλώτος.

Δεν χρειάζονται ούτε γνωμοδοτικές επιτροπές ούτε ιατρικά συμβούλια για να καταλάβει κάποιος ότι ένα παιδί 15 ετών μπορεί να βιαστεί προς μια επιβεβαίωση σεξουαλικού προσανατολισμού. Και προς αυτή την κατεύθυνση δεν εξυπηρετεί σε τίποτα η βιασύνη, ούτε στο σχολείο ούτε στον κοινωνικό περίγυρο ούτε στην ίδια την οικογένεια.

Επιπλέον, οι γελοιότητες «σήμερα αισθάνομαι Δημήτρης, αύριο Δημητρούλα και μεθαύριο… Μήτσος», για τις οποίες προνοεί το νομοσχέδιο του Κοντονή, ευτελίζουν και ένα πράγματι υπαρκτό πρόβλημα νομικής υπόστασης, η ρύθμιση πάντως του οποίου δεν αποτελεί σήμερα την πιο επείγουσα κοινωνική προτεραιότητα. Απλά, επιτρέπει στον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάζει την ατζέντα με πυροτεχνήματα και να γλιτώνει από τα δύσκολα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ερώτημα είναι τι ακριβώς κάνει η Νέα Δημοκρατία και πέφτει σε τέτοιες παγίδες. Το έχω ξαναπεί: Αν ο Κυριάκος διαφωνεί με το ιδεολογικό στίγμα της παράταξης, να κάνει γρήγορα ιδρυτικό συνέδριο και να επιχειρήσει να το ξηλώσει. Το «λίγο απ’ όλα» δεν παίζει σήμερα. Gender fluid Δεξιά δεν υπάρχει!”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.